Harley-Davidson дебютира в България

Специален тест на 23 мотоциклета отпразнува откриването на първия шоурум у нас
16 май 2014 17:53,
11
Harley-Davidson дебютира в България
Снимка: Harley-Davidson

На официалното откриване на представителството на Harley-Davidson в България се събраха десетки фенове на марката, които отпразнуваха идването на й у нас със специално организиран тест-драйв на последните 23 модела мотори от 2014 година.

Откриването на шоурума на световноизвестния производител на мотоциклети, който навлиза на българския пазар чрез своето първо представителство, се състоя в компанията на много журналисти, родни звезди и фенове.

За посетителите на салона бе подготвен специален тест-драйв на мотоциклетите, сред които бяха новия модел Fat Bob и луксозния Touring Rushmore.

Първият шоурум на американската марка в България се намира в София и вече приема посетители. Цените на гамата мотоциклети Harley-Davidson варират между 18 000 и 60 000 лева.

Компанията Harley-Davidson Inc е създадена в Милуоки, щата Уисконсин през 1906 г. Тя е един от двата големи производителя на мотори, които преживяват Великата депресия. Harley-Davidson има най-голямата Общност (Harley Owners Group - H.O.G) в света – над 1 млн. души в целия свят, която поддържа много активно чрез клубове, събития и музеи.

Още новини четете в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
неяпонец преди 9 години
Harley не е мотор - това е легенда. Дали я харесват "познавачите" в България или не, на истинските познавачи ни е през ....... така де , "наденицата"
6
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Егати откриването 40 гости и 50 мотора половината от тях японски и немски, поне кебапчета да имаше. :
5
0
 
3
 
! Отговори
El Rockero преди 9 години
Успех пожелавам на хората заели се с това!!!!!!!!!!! И дано не направят някоя свинщина като тази:motoforum.bg/index.php/topic,72513.0.html
4
2
 
3
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Тия ме кефят като работят на място.Егати вибрациите егати тресенето.Едно време ИЖ планета работеше по глатко.Чудя се ако караш цял ден такова сечиво, после дали можеш да ядеш супа? От вибрациите невярвам да си уцелиш устата.От извесно време гледам че ги карат и вBG. и то предимно богати хора но с никакво понятие от мотори.Седят като бастуни на тях трудно ги управляват.Но нали престижа е важен.Друго е да събудиш всички съседи рано сутрин с тоя трактор.Не искам да обидя истинските моторджии!
3
1
 
3
 
! Отговори
HONDA преди 9 години
мaслaрникa се появи и у нaс ТРAГЕДИЯ
2
0
 
3
 
! Отговори
swim преди 9 години
Първият шоурум беше открит от г-н Епле преди 5 години в Балкан-Стар София. Цените бяха много добри за нашия пазар но продажбите бяха малко. Дано при новите е по-добре и да не затворят скоро.
1
6
 
4
 
! Отговори
Газпром преди 9 години
Тц-тц е можели такива работи.Това си е чиста пропаганда на американо-юдейската култура.Срамота.Я дайте нещо по прогресивно като например Урал - може и с кош да е.