Как завършва челен удар между Смарт и Мерцедес S-класа

В теста малката кола се представя много добре
18 юли 2014 16:42,
12
Как завършва челен удар между Смарт и Мерцедес S-класа
Снимка: bgonair.bg

Президентът на Смарт Анет Уинклър разказва пред Bloomberg какво се е случило, когато е била инсценирана катастрофа между Смарт и Мерцедес S-класа.

Двете коли се удрят челно една в друга, движейки се с 50 км/ч. И двата автомобила се справят добре - куклите вътре са съвсем здрави.

Изглежда, че Смарт е изключително силен по време на изпитването на удара въпреки малките си размери. Дори и след катастрофата вратата на колата може да се затваря.

Вижте повече от сблъсъка между двете коли във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Това ако беше Great Wall Voleex, просто не ми се мисли за пътниците вътре дори и при 50км/4
9
1
 
6
 
! Отговори
От завода в Щутгарт преди 9 години
Смарт е съвместа разработка на Мерцедес и Сони ,последни технически новости.Куепето е с оплетка от карбон а вратите са изцяло от карбон с кръстосани тръби ,изключително здрав материал.Целта е запазването живота на хората ,жертвите при катастрофи на тези коли са изключително малко и то поради други причини.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До пичаНе е така Просто рекламират, че голямата и тежка кола има абсорбиращи елементи които позволяват да диференцира (разпредели)енергията на удара между двете коли.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТрактористНе на смартана S -класата да го пуснат.......................................Между другото ако забелязахте :Рекламата е за S- класата ,а не за смарта.
6
1
 
11
 
! Отговори
пича преди 9 години
Къде сравняват 2 тона ламарина с 3 пъти по-лека кола!! Всички в смарта ще бъдат на пюре, а тези от еС класата няма да им има почти нищо!! Не случайно всички богати хора се движат с тежки лимузини - там шанса да оцелееш е далеч по-голям!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а с малко повече от 50 км ако се движи мерцедеса както правят у нас, дали цялото предно купе на смарта няма да е размазано, заедно с пътниците. изобщо не трябваше да го показват това видео, тотално ме отказаха от идеята за тая количка
4
0
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
ВНИМАВАЙ какво си пожелаваш че като ви знам какви "мъже" сте вие потурнаците
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ламарините и купето са толкова здрави, къде е отишла кинетичната енергия от удара ? дали не е във вратовете и вътрешните органи на пътниците ? Иначе няма лошо пътниците в смарта след удара да изглеждат цели и почти като живи.
2
1
 
29
 
! Отговори
Тракторист преди 9 години
Следващият път да пробват с Моквич! Ламарини, дебели като войнишка каска. От Смарта нищо няма да остане.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все едно аз и бъмзи се блъскаме