Латвиец превърна Audi A6 в Bugatti

Репликата на суперколата се продава за 30 000 евро
Обновена: 22 юли 2014 22:18 | 22 юли 2014 22:18,
3
Латвиец превърна Audi A6 в Bugatti
Снимкa: Auto.plus.it

Поредното превъплъщение на стандартен автомобил в суперкола бе открито от редакторите на изданието Bold Ride. Автомобилът е дело на латвиец, който e превърнал седан Audi A6 от 1997 г. в реплика на Bugatti.

Машината е обявена за продажба на интернет сайта autoplus.it, като нейният собственик я е оценил на 30 000 евро. Под капака на автомобила се намира 2.8-литров двигател на Audi с мощност 200 к.с. Скоростната кутия е ръчна, като работи със системата за задвижване на четирите колела Quattro.

В интериора на машината са премахнати всякакви надписи и емблеми, показващи, че става дума за Audi, като на волана е поставена емблемата на Bugatti. Автомобилът се предлага с кожен салон и отопляеми предни седалки.

От изданието са се свързали със собственика на машината, който признава, че е купил запазено Audi A6 за 2500 долара. Допълнителната трансформация на седана в спортна кола му е струвала около 37 000. При обръщане на доларите в евро се получава горе-долу сумата, която латвиецът иска за творението си.

Още снимки на колата вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грозно, та дрънка! "Превъплъщението" е само в мозъка на създателя - това няма нищо общо с Бугати, да не говорим за Вейрон.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мяза на пеунишка работа