BMW Group увеличава моделите с предно задвижване

В бъдеще тези автомобили ще генерират почти половината продажби на компанията
1 авг 2014 16:05,
3
BMW Group увеличава моделите с предно задвижване
Първият и единствен към момента модел на BMW с предно предаване - 2-Series Active Tourer. Снимка: Automedia.bg

Германският производител BMW Group ще увеличи гамата си от модели с предно предаване, които ще предлага както с емблемата на BMW, така с тази на MINI, съобщи Car Advice.

Пред изданието говорителят на BMW Group - Кай Лихте, уточни, че гамата от модели с предно предаване ще се превърне в основен генератор за продажбите на компанията.

"Към 2020 година планираме около 40% от продажбите ни да се дължат на компактни модели, построени на платформата UKL", заяви той.

Лихте не пожела да влезе в подробности, но се твърди, че моделите, конструирани на платформата за автомобили предно предаване UKL, ще бъдат поне 22 - 12 на BMW и 10 на MINI.

Говорителят на групата обаче подчерта, че въпреки увеличаването на автомобилите с предно предаване, BMW ще се придържа към традиционното си задно задвижване. То ще бъде стандарт при моделите от 3​​-Series нагоре. Лихте заяви също така, че автомобилите с предно предаване няма да получат спортни версии на BMW M GmbH. Тези модификации ще бъдат или със задно, или със задвижване към четирите колела.

Още за BMW 2-Series Active Tourer вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам какво са откраднали германците, но хората са казали, че тия дето ядат спагети и тия дето правят мин.ти -коли не могат да правят. А специално БМВ-то и с горно предаване да го направят, пак ще има *** които да се трепят.
2
3
 
4
 
! Отговори
panov преди 9 години
НЕ случайно Ситроен измисли предното предаване, както и много други неща... След почти 100 години тиквите на тия от БМВ узряха, че може би има смисъл от него, освен да се краде окачването им, въртящите се фарове, и други работи...
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време беше!!! Много хора загинаха заради мощните им двигатели и пикливи ***