Renault представи руското Sandero

Хечбекът ще се предлага с агрегатите на седана Logan
22 авг 2014 20:57, Красимир Ангелов
11
Renault представи руското Sandero
Снимка: AutoMedia.bg

Компанията Renault показа версията на хечбека Sandero, която ще се предлага на пазара в Русия и ще бъде произвеждана от местния партньор на французите – АвтоВАЗ. Продажбите на модела ще стартират на 4 септември.

Дизайнерите на Renault са променили предната част, като са я съобразили с ектсериора на седана Renault Logan. В същото време предната броня и фаровете против мъгла се различават от версията на Dacia, която се предлага на други пазари. Обновен е и интериора, който е по-съвременен. За модела вече ще се предлага навигация Media Nav.

В началото на октомври ще се появи и всъдеходната версия Sandero Stepway, която също ще се произвежда от АвтоВАЗ. Предвижда се до края на 2015 г. общото производство на трите версии на модела – Sandero, Sandero Stepway и Logan, да достигне 170 000 единици.

Засега не се съобщават двигателите, на които ще разчита новото Renault Sandero. Най-вероятно те ще бъдат същите като при Logan – два 1.6-литрови бензинови мотора с мощност 82 и 102 к.с. Сегашното поколение на модела се предлага с 1.4-литров агрегат (75 к.с.) и с 1.6-литров (102 к.с.).

Цените на новото Renault Sandero няма да се променят в сравнение със сегашното поколение. То се предлага за 380 000 рубли (7900 евро) при версията с 1.4-литров мотор, докато тази с 1.6-литровия двигател и най-високото ниво на оборудване достига 501 000 рубли (10 400 евро).

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: renaultАвтоВАЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Dacia Forum преди 9 години
Дачия Форум (Dacia Forum) - daciaauto.freeforums.org/index.phpЗа да не скучаете в задръстванията!
9
0
 
1
 
! Отговори
до Сашо преди 9 години
Сашо,Бъди снизходителен, моля! Та Ванко може би не знае къде е Е-оборотное на клавиатурата... Да си призная и аз не знам, но това не е повод за драма, нали? Иначе за другото може и да е прав, а може и да не е... :-)
8
0
 
1
 
! Отговори
Сашо до Ванко преди 9 години
Момче, научи се да четеш и да осмисляш прочетеното, ще ти е от полза. Не си разбрал закачката, спокойно можех да напиша "Ролс-Ройс", "Даймлер" или "Линкълн". Всъщност "Мерцедеси", ама камиончета се правят и в Русия. Вземи и виж в Уикипедията колко десетки марки западни и далекоизточни леки коли се правят в РФ, какъв е обемът на производството им, колко от тях са на пълен цикъл, колко -с руски комплектуващи и т.н. Като се пънеш да пишеш на руски - пише се "Это". А КАМАЗ, КрАз, "Тигр" са руски!
7
0
 
3
 
! Отговори
driv3r преди 9 години
С какво Дачия е по-добра от колите на АвтоВАЗ?Само с това,че е правена по лиценз на Рено срещу руското производство базирано на италиански и корейски проекти?!Кога най-накрая АвтоВАЗ ще си извадят главите, дълбоко наврени в г***за и ще започнат да мислят с тях, създавайки нещо хубаво и истинско руско?!Явно няма да е скоро...
6
1
 
0
 
! Отговори
Ванко преди 9 години
Очевиден е значителният технически прогрес в заводите Автоваз в Толиати: От италиански Фиат (на руски Жигули и Лада) се преминава на Румънска Дачия (т.е френско Рено в по-евтин вариант). Какъв Мерцедес бе товарищ? Какъв Ягуар? Тойота виж-може - ето народная машина!
5
3
 
6
 
! Отговори
Александър преди 9 години
Ще се изкефя, когато "Мерцедес", "Тойота" или "Ягуар" направи "руска" версия! Тогава ще е забавно какво ще пишат говненцата като 1, 4, 5! Жалки ***, свикнали на каруци, запрегнати с кон с голям червен пискюл на челото и неподражаем аромат!Съвет към русофобите: ако малко разбирате руски, прочетете "Епифанские шлюзы" на Андрей Платонов, финала - такъв ще е краят ви.
4
16
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Какво искаш от руски ***.Самочуствието им идва след водката.
3
12
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
А руска кола сделана от глупци
2
9
 
3
 
! Отговори
AUSTIN MONTEGO преди 9 години
френската кола е като френската работа в леглото
1
17
 
6
 
! Отговори
55 преди 9 години
Издялано с теслата....