HAVAL представи новите си модели в Москва

Луксозната SUV линия на Great Wall ще се произвежда и в Русия
Обновена: 29 авг 2014 21:50 | 29 авг 2014 21:50, Александър Попов
2
HAVAL представи новите си модели в Москва
Снимка: Great Wall

Марката луксозни SUV автомобили на китайския производител Great Wall - HAVAL, представи новите си модели на автомобилното изложение в Москва, отбелязвайки своя дебют извън родния си пазар.

На щанда на HAVAL е представена пълната гама от модели - H8, H2, H6, H9 и Coupe C, както и състезателните автомобили от рали „Дакар 2014“.

В Москва премиера прави и 2.0-литровият турбо-бензинов двигател със 150 к.с., който дебютира на борда на Great Wall H3. Щандът на Great Wall включва още моделите М4, H3, обновеният H5, H6, Steed 5 и участникът в най-голямото офроуд рали в Азия – H5 Silk Road Rally Edition.

За посетителите на щанда на HAVAL е изградено специално офроуд трасе, предлагащо над 35-градусови наклони, зигзаг, газене във вода, странични наклони, път с изкуствени неравности и много други, съобщават производителите.

Представените в Москва модели са китайско производство, но след завършването на завода в района на Тулска област, чието изграждане Great Wall стартира в началото на тази седмица, сглобяването им ще се осъществява в Русия. Страната е първият пазар на марката Great Wall извън Китай, стартирал през 1997 г., и най-големият за момента външен пазар.

От информацията става ясно още, че моделите H2 и H8 се подготвят за производство и в завода на „Литекс Моторс“ до Ловеч, където вече се сглобява H6. Произведените в България автомобили ще бъдат предназначени за европейските пазари.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Great Wall
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно има грешка щом чак сега влизат в Русия....или журналистите писали материала, живеят с няколко години закъснение...Или аз съм сънувал когато се возех в Great Wall.
1
0
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
От сега виждам как всички московски мутри сменят БМВтата за Великите стени. :)