Ford разкри новото поколение S-MAX

Базираният на Mondeo миниван ще има премиера в Париж
Обновена: 15 сеп 2014 14:53 | 15 сеп 2014 14:53,
0
Ford разкри новото поколение S-MAX
Снимка: Ford

Компанията Ford показа официално новото поколение на минивана S-MAX. Моделът ще бъде представен пред публика по време на изложението в Париж, а първите продажби ще бъдат факт през лятото на следващата година.

Второто поколение Ford S-MAX бе загатнато с концепцията S-MAX Concept, показана в Женева през 2013 г. Моделът е базиран на последната генерация Ford Mondeo, а дизайнът му е изпълнен в стила на най-новите модели на марката, сред които Focus и Fiesta.

Към момента няма информация за точните размери на машината, но се уточнява, че тя е първата, която разполага с електрическа система за сгъване на седалките на втория и третия ред. Новият S-MAX предлага също така автоматична задна врата, новаторски странични въздушни възглавници за задните места, предни седалки с функция за масаж и др.

Двигателната гама за новия модел също остава загадка. Можем обаче да очакваме богат избор от бензинови и дизелови мотори. Сред бензиновите най-вероятно ще видим новия 1.5-литров EcoBoost, както и по-големия EcoBoost с обем 2.0 литра. Дизелите пък ще бъдат представени от агрегати с мощност между 120 и 180 к.с.

Очаква се новият Ford S-MAX да предложи за първи път в историята си система за задвижване на четирите колела.

Всички подробности за модела ще бъдат разкрити в началото на октомври по време на изложението в Париж. Продажбите ще стартират през лятото на 2015 година.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари