Opel представи Vivaro Combi

Моделът е пасажерски, разполага с напълно остъклен салон и три реда седалки
15 сеп 2014 17:35,
2
Opel представи Vivaro Combi
Снимка: Opel

Германският производител Opel разкри версията Combi на своя модел Vivaro. Премиерата пред публика ще се състои на изложението в Хановер, а продажбите ще стартират непосредствено след това.

Новата версия Combi на Vivaro е пътническа и се предлага с избор между две дължини на каросерията - 4998 или 5398 мм. Моделът е оборудван с демонтиращи се триместни седалки на втория и третия ред, като вертикалната част на седалката на третия ред може да се накланя. Задното отделение пък е защитено с облицовъчни панели.

Моделът, за който от Opel твърдят, че предлага усещане като в автомобил, може да бъде оборудван с инфо-развлекателната система IntelliLink, както с безключов достъп “Keyless Open & Start“.

Двигателната гама на модела е представена от два напълно нови турбодизела, налични с четири нива на мощност. Първият е 1.6 CDTI във версии с 90 и 115 к.с., а вторият - 1.6 BiTurbo CDTI, разполага с каскадно принудително пълнене и двойна система за междинно охлаждане на въздуха като предлага 120 или 140 к.с. Моделът с мощност 120 к.с. изисква средно по едва 5.7 л /100 км, сочи информацията от Opel.

Към момента са известни единствено цените на Vivaro Combi в Германия. В родината си моделът стартира от 25 485 евро без ДДС. Още подробности очаквайте по време на изложението в Хановер, което ще се състои между 23 септември и 2 октомври.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Гацко преди 9 години
Опел имат страхотни модели напоследък.
1
1
 
0
 
! Отговори
emos преди 9 години
За тоя разход ако не е само на хартия,цената е супер.Та макар и за ОРЕЛ