Toyota показа нов кросовър

Моделът носи името C-HR и ще бъде представен като концепт в Париж
15 сеп 2014 20:54,
1
Toyota показа нов кросовър
Снимка: Toyota

Японската компания Toyota показа първо изображение на напълно нов кросовър, който ще има световна премиера на изложението в Париж. Моделът, който е все още концепция, носи името C-HR и ще застане под RAV4 в моделната гама на производителя.

Към момента от Toyota споделят единствено, че бъдещото им возило ще се отличава със смел дизайн, отлично пътно поведение и хибридна задвижващата система. "Това ще бъде уникално предложение в С-сегмента на кросовърите", сочи информацията.

Бъдещият модел, който трябва да приеме серийна форма през следващите няколко години, носи името C-HR. Според неофициална информация той е базиран на хечбека Auris, който бе забелязан във версия с увеличен просвет по време тестове по-рано тази година.

Подробностите около модела трябва да бъдат разкрити в началото на октомври, когато ще се състои световната премиера на концептуалната му версия. Вече обаче е ясно, че C-HR ще бъде позициониран под RAV4, а конкурентите му на пазара ще бъдат автомобили от категорията на Honda HR-V, Suzuki Vitara и Peugeot 2008.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари