BMW подготвя своя X7

Кросовърът ще се появи на пазара след 3-4 години
Обновена: 16 сеп 2014 19:17 | 16 сеп 2014 18:48, Красимир Ангелов
3
BMW подготвя своя X7
Снимка: AutoMedia.bg

Изданието "Megaobzor" разпространи снимка на бъдещото BMW X7, твърдейки, че в германската компания работят усилено върху разработката на модела.

Подробности за кросовъра липсват, но вече е известно, че неговата премиера ще се състои в края на 2017 или в началото на 2018 г. Моделът ще се произвежда в американския завод на BMW в Спартънбърг, щата Южна Каролина.

Немският концерн ще вложи 1 млрд. щатски долара в модернизирането на предприятието, чийто годишен обем на производство в края на 2016 г. трябва да достигне 450 000 бройки.

Знае се още, че всички модификации на новото BMW X7 ще бъдат със системата за задвижване на четирите колела xDrive и с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Кросовърът ще бъде изграден на платформата 35 up, която ще се използва и за новите поколения на седаните 5-Series и 7-Series.

Благодарение на олекотените материали в шасито, в това число карбон, алуминий, магни и високоякостна стомана, новият BMW X7 ще бъде доста лек. В гамата двигатели ще бъде залагано на 6- и 8-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели. Ще има и хибридна версия.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: BMW
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Да направят и Х 20. Да се кара с категория D,E. Да влачи 20 т. да гори повече от камион.Това ще бъде истински крос...незнам си какво.Така ще се забелязват всички комплексари.
1
2
 
4
 
! Отговори
... преди 9 години
koito ima kak da si pozvoli da si go kupuva , az sam gola kato carkovna mi6ka