Първа снимка на Audi A9

Концепцията ще бъде разкрита след месец
15 окт 2014 13:29,
3
Първа снимка на Audi A9
Audi A9. Снимка: Auto&Design / Audi

Новият флагман на Audi, за който се спекулира от няколко години, се оказа реален проект. Първа снимка на спортната машина с име A9 разпространи изданието Auto&Design, чиито редактори са присъствали на представяне на модела пред отбрана аудитория.

Новото Audi A9 ще бъде представено пред широката публика по време на автомобилното изложение в Лос Анджелис, което отваря врати през следващия месец. Концептуалният спорен автомобил трябва да разкрие новия дизайнерски език на германската марка, който ще бъде въведен във всички нейни бъдещи модели. Според информацията новостите в почерка на марката ще се изразяват най-вече в решетката на радиатора, светлините и уредите в салона.

Автор на концепцията Audi A9 е новият главен дизайнер на марката Марк Лихте, който в началото на тази година замени на поста Волганг Дюрхаймер.

Пред Auto&Design Лихте уточни, че новите модели на Audi ще бъдат лесно разпознаваеми като продукт на марката, но ще се отличават с прости и чисти линии, изразяващи динамика.

Очаква се Audi A9 да получи и сериен вариант, който да бъде на пазарите още през 2017 г. Моделът ще използва платформата MLB Evo, като се предвижда и още по-спортна модификация S9, която най-вероятно ще се задвижва от 4,0-литров V8 двигател с 600 к.с.

Повече подробности трябва да бъдат съобщени на 18 ноември, когато ще се състои премиерата на концепцията Audi A9.

Още за Audi A9 вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е, че колите започнаха да ги правят все по-чупливи. Свидетел сум на това как на 2 годишно Audi A6 allroad за 150 000 му се чупи скоростната кутия и се сменя с нова.
1
0
 
3
 
! Отговори
avg преди 9 години
Айде, давайте, вие сте - чакам спора СОЦваген/японско. Тая статия просто си плаче затова ...