Huracan - новият бестселър на Lamborghini

Спортният модел реализира 3000 продажби само за 10 месеца
16 окт 2014 14:11,
7
Huracan - новият бестселър на Lamborghini
Huracan при премиерата си в Женева. Снимка: Automedia.bg

Новият бестселър на Lamborghini се казва Huracan. Наследникът на Gallardo предизвика истински фурор на пазара, като записа 3000 продажби само за 10 месеца, съобщават от компанията.

Премиерата на Huracan се състоя през март тази година на автомобилното изложение в Женева, а продажбите стартираха непосредствено след това. Моделът явно се приема повече от добре, тъй като до днес е продаден в над 3000 бройки, 1/3 от които в САЩ.

Рекордният за Lamborghini резултат дава основание на компанията да предвижда сериозен ръст в продажбите си. За тази година се очакват около 3600 сделки, докато през 2013 година те са били 2121.

За да задържат интереса на клиентите, в Lamborghini вече подготвят няколко нови версии на Huracan. Първата от тях - Spyder, трябва да видим още догодина, а след нея очакваме модел със задно предаване и обичайната модификация Superleggera.

Предшественикът на Huracan - Gallardo, е най-продаваният модел в историята на Lamborghini. Той се появи през 2003 година, като за период от 10 години реализира общо 14022 продажби. Ако Huracan продължи доброто си представяне на пазара, то със сигурност ще подобри този рекорд.

Още за Lamborghini Huracan вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече си поръчах едно за Дубай. Малко е евтино за там но за такси ще става...
2
2
 
2
 
! Отговори
avg преди 9 години
Като порасна ще си купя такова.
1
5
 
6
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Туй ли е новото? Ми то като старото...