Toyota Prius с нов дизайн

Обновеният модел залага на по-динамично излъчване
Обновена: 21 ное 2014 15:26 | 21 ное 2014 15:26,
0
Toyota Prius с нов дизайн
Снимка: Toyota

Новият динамичен дизайн на хибрида Prius, който Toyota обяви по-рано тази година, дебютира на автосалона в Лос Анджелис.

Представяният на американското изложение модел е Toyota Prius V. Това е MPV версия на хибрида, която има по-щедри размери в салона и по-голям багажник.

Основните новости спрямо познатата Toyota Prius са в предната част, където виждаме по-ярко изразени детайли. Бронята, например, разполага с голям централен отвор за въздух, както и с два допълни в краищата, в които са позиционирани светлините против мъгла. Фаровете са издължени и по-разчупени, като са обединени чрез извита решетка на радиатора.

В задната част са разположени нова броня, както и различни пета врата и светлини. Моделът предлага също така нови атрактивни цветове и джанти с различен дизайн.

Интериорът също е променен в унисон, като е изоставил сивия цвят на таблото на сметка на черен. Налични са също така нова инфо-развлекателна система Entune с 6,1-инчов дисплей, както и електрическа седалка за шофьора с 8 различни настройки. По-високите версии се оборудват с допълнителен 4,2-инчов TFT дисплей на арматурното табло, който индикира различни функции на автомобила, включително работата на климатичната система и навигацията.

Хибридната система на модела не е подлагана на промени. Toyota Prius V разчита на позната комбинация от 1.8-литров VVT-i двигател и електромотор, генериращи обща мощност от 136 к.с. Средното потребление на гориво при модел е 5.8 л/100 км.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари