Секси календар вдига настроението на авто фенове

Pirelli и Liqui Moly залагат на изкушаващ сексапил
Обновена: 24 ное 2014 16:37 | 24 ное 2014 16:36,
4
Секси календар вдига настроението на авто фенове
Календарът на Liqui Moly 2015. Снимка: Liqui Moly

Два от лидерите в автомобилната промишленост - германският производител на масла и добавки Liqui Moly и италианският производител на гуми Pirelli, представиха новите си календари.

Те са чакано събитие не само от автомобилните фенове, тъй като страниците им красят изкусително красиви полуголи красавици.

Календарът на Liqui Moly бе представен за първи път през септември по време на изложението Automechanika във Франкфурт. Той е вече в продажба и съдържа 13 вместо 12 страници, тъй като изобразява и дните от месец декември на тази година.

Фотосесията на Liqui Moly Calendar 2015 е проведена в изоставената фабрика за стомана Maxhütte Steel Works в Бавария. Германия. За страниците му са позирали 14 красавици.

Тазгодишният календар на Pirelli е по-умерен, но пък представя едни от най-красивите жени в света - Джиджи Хадид, Адриана Лима, Джоан Смолс, Наталия Водянова.

Кадрите са заснети в Ню Йорк от фотографа Стивън Мейзъл. Сред моделите е и Кандис Хъфин, която е първият модел от категорията „plus-size“, сниман за календара на Pirelli. Това е неговото 42-ро издание.

Всички страници на календарите на Pirelli и Liqui Moly вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Дъ Бест преди 9 години
Да отидеш да сменяш маслото и да не виси на стената реклама на палта и шуби , няма как