Vignale се отделя от Ford

Идеята на компанията е да повтори случилото се със Citroen и DS
25 ное 2014 16:09,
1
Vignale се отделя от Ford
Снимка: Ford

В момента под наименованието Vignale се предлагат най-луксозните нива на оборудване на европейските модели на Ford. Това обаче е на път да се промени и Vignale да се отдели като напълно самостоятелна марка, разкри директорът по операциите във Ford of Europe Барб Самарджич пред Automotive News.

Подобно нещо преди няколко години се случи със Citroen и DS. Първоначално с DS бяха обозначавани най-луксозните модели на френския производител. Постепенно обаче машините с тези инициали към името си бяха отделени като напълно самостоятелен бранд.

Първи под марката Vignale ще се продава най-луксозният и скъп вариант на новия Ford Mondeo, който ще се появи още през пролетта на 2015 г. Очаква се машината да струва над 30 000 евро, като все още не е ясно кой двигател ще изберат във Ford за тази модификация.

Също догодина ще излезе и версията Vignale на новия S-Max, който за първи път в историята си ще се продава със система за задвижване на четирите колела. Очаква се най-скъпият и разкошен вариант на минивана да получи бензинов двигател с 240 к.с.

Всички модели под марката Vignale ще се предлагат в отделни шоурумове, които предстои да бъдат изградени. Освен това контактът с всеки клиент ще се извършва от персонален мениджър, който ще може да предложи на купувача специална програма. Подобна система вече действа в САЩ с марката Lincoln.

Още за Vignale вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари