Vilner показа Audi RS6 Avant със 700 к.с.

Българите са отговорни за интериора, а двигателят е снабден с германски тунинг
26 ное 2014 14:00,
3
Vilner показа Audi RS6 Avant със 700 к.с.
Снимкa: Vilner

Българското ателие за автомобилен интериорен дизайн Vilner представи своя версия на Audi RS6 Avant. Автомобилът демонстрира уникален интериор и увеличена мощност.

Интериорната доработка е дискретна и е създадена изцяло от българските майстори. Тя залага на изработен от черен набук таван, като същият материал е използван и за огледалото за обратно виждане. Пластмасовите детайли върху него пък са получили специално внимание чрез гумирано покритие в черно, за да могат да кореспондират с цялостното излъчване на интериора, сочи информацията от Vilner. Добавени са и цветни колани в синьо, които контрастират със снежно-бялата кожена тапицерия на седалките.

При тази доработка на Vilner двигателят на колата също получава внимание. Той е оборудван с пауърбокс от германската компания RaceChip, благодарение на който мощността на RS6 Avant скача от стандартните 560 к.с. до 700 к.с. Максималният въртящ момент пък достига 889 Нм.

От Vilner не съобщават нищо за новите динамични способности на спортното германско комби. Серийната му версия е способна на спринт от място до 100 км/час за нищожните 3,9 секунди.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като винаги най добрата марка.
1
5
 
3
 
! Отговори
Monster cocky преди 9 години
*** трошляка...