Новите Partner и Partner Tepee

Функционалният модел на Peugeot предлага и електрически вариант
27 фев 2015 21:15,
0
Новите Partner и Partner Tepee
Снимка: Peugeot

Само ден след като Citroen разкри обновеното Berlingo, другата марка от концерна PSA -  Peugeot, показа своя модернизиран Partner. Моделът е получил редица новости както в дизайна, така и в технологията и ще има премиера на стартиращото следващата седмица изложение в Женева.

Двете версии на функционалния модел - Partner и Partner Tepee, са оборудвани с различна предна част, изпълнена в стила на най-новите модели Peugeot, включително Boxer. Интересна подробност са новите елементи на предната броня, които могат да бъдат лесно подменени в случай на одраскване или лек удар. Освен това Partner предлага като опция два пакета за външна персонализация - Look и Look Intégral. При Partner Tepee пък е наличен пакет Outdoor, отличаващ се с елементи от света на кросовърите.

Салонът на обновените модели може да бъде оборудван с инфо-система със 7-инчов дисплей, камера за движение на заден ход, аварийна спирачна система, предни паркинг сензори, системата за подобрено сцепление при различни условия Grip Control и др.

Обновеният Partner е наличен с богата гама от бензинови VTi и дизелови Blue HDi мотори, покриващи стандарта Евро6. Те предлагат мощност между 75 и 120 к.с., като са средно със 15% по-икономични от агрегатите на предшественика.

Моделът Partner Electric е напълно електрически и има автономен пробег от 170 км. Този модел разполага с 67 к.с. и 200 Нм, като развива максимална скорост от 110 км/час.

Обновеният Partner е наличен в две дължини - 4,38 м или 4,63 м, и с два вида кабина. Partner Tepee може да бъде поръчван с 5 или 7 независими места, като демонстрира товарен обем от 675 л и до 3000 л.

Премиерата на новите Partner и Partner Tepee ще се състои в Женева.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари