Skoda показа новото поколение Superb Combi

Моделът предлага до 1950 литра товарен обем
26 май 2015 11:40,
2
Skoda показа новото поколение Superb Combi
Снимка: Skoda

Чешката марка Skoda показа официално новото поколение на комби версията на своя флагман Superb. Моделът ще се появи пред публика на автосалона във Франкфурт през есента, за когато е насрочен и стартът на продажбите.

Skoda Superb Combi продължава традициите на предходните поколения, предлагайки водещи в класа обем на багажника и простор в салона. Съществена разлика обаче има в дизайна, който е далеч по-динамичен и стилен. Колата е изработена на платформата MQBb, използвана и за лимузината Superb.

Що се касае до габаритите, новият Superb Combi има междуосие от 2841 мм и багажник с обем от цели 660 литра, или с 27 литра повече от предшественика. При сгъването на задните седалки обемът нараства до впечатляващите 1950 литра.

Гамата мотори на новия Superb Combi е заимствана от тази на лимузината Superb. Това са ново поколение бензинови и дизелови турбо агрегати, предлагащи между 120 и 280 к.с. Двигателите покриват стандарта Евро6 и се оборудват стандартно със системата старт стоп. Трансмисиите са ръчна или автоматична DSG, а за някои модификации се предлага система 4х4.

Всички подробности за новата Skoda Superb Combi ще бъдат изнесени по време на автомобилното изложение във Франкфурт през септември.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
кк преди 8 години
"При сгъването на задните седалки обемът нараства до впечатляващите 1950 литра".Малееее!!! Тъкмо се чудех с какво да си карам зелето до пазара...Дано я пуснат да есента
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо си прилича на големия брат - Ауди