Bentley и Vertu с втори телефон

Премиерата му ще се състои на Фестивала на скоростта
Обновена: 26 юни 2015 14:00 | 26 юни 2015 13:55,
0
Bentley и Vertu с втори телефон
Снимка: Bentley

Bentley и Vertu показаха новия си телефон, чиято официална премиера ще се състои на предстоящия Фестивал на скоростта в Гудууд, Великобритания.

Това е вторият съвместен телефон на двете компании, като той е част от 5-годишния договор за сътрудничество между Bentley и Vertu. Устройството е наречено "Vertu Signature for Bentley" и представлява луксозен апарат, чийто дизайн е вдъхновен от модела Mulsanne Speed.

Телефонът демонстрира елементи от карбон и висококачествена кожа с контрастиращи шевове, като страните му са изработени от полирана неръждаема стомана, напомняща на бутоните за управление в колите на Bentley.

Клиентите ще могат да персонализират апарата по свой вкус, като предлаганите възможности са почти безкрайни. Така например могат да бъдат избрани полирана неръждаема стомана в черен цвят, различни на цвят шевове и кожа, копчета от сапфир и др.

Апаратът ще бъде наличен за поръчка от средата на месец септември. Цената на "Vertu Signature for Bentley" към момента не е известна, но показаният през миналата година смартфон на двете компании се предлагаше срещу 12 500 евро.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари