Джеръми Кларксън и компания с ново автошоу

Онлайн предаването стартира догодина по Amazon Prime
30 юли 2015 18:48,
4
Джеръми Кларксън и компания с ново автошоу
Снимка: Ройтерс

Уволненият от BBC Джеръми Кларксън и екранните му партньори от Top Gear Ричард Хамънд и Джеймс Мей започват нов проект. Новината изтече от акаунтите на британското трио в Twitter.

Новото предаване все още няма име, но вече е ясно, че ще се излъчва онлайн по канала Amazon Prime, като стартът му е насрочен за догодина. Тримата водещи са сключили договор за три сезона.

Новото шоу на Кларксън, Хамънд и Мей ще бъде продуцирано от бившия изпълнителен продуцент на Top Gear Анди Уилман, което вероятно означава, че ще бъде в стила на вече бившото предаване на тримата водещи.

"Толкова много хора заявиха, че искат тримата водещи отново на екран. Ние направихме всичко възможно това да се случи", споделя Джей Марийн, вицепрезидент на Amazon Prime Video EU.

Става ясно още, че в Amazon се надяват още през 2016 година новото шоу да се превърне в най-гледаното предаване в света. Според непотвърдена информация програмата ще бъде достъпна само за клиентите на Amazon Prime, които във Великобритания плащат годишна такса от 79 лири.

Що се отнася до предаването Top Gear по BBC, то също ще се върне на крана през следващата година. Но с нови водещи, които според последната информация ще бъдат Дженсън Бътън, Крис Еванс и Джоди Кид.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари