Mercedes вади и кабриолет S-Class

Това ще бъде най-комфортното возило в сегмента
25 авг 2015 16:07,
0
Mercedes вади и кабриолет S-Class
Снимка: Mercedes

Новото поколение на флагманския модел S-Class бе обявен за най-добрия автомобил в света. Сега от Mercedes анонсират версията кабриолет по сходен начин - наричат я като най-комфортното предложение на пазара.

Откритата версия на S-Class ще има премиера във Франкфурт в средата на следващия месец. Тя ще бъде първият четириместен открит S-Class от 1971 г. насам. Тогава се появява Mercedes-Benz 280SE, който на разпространената днес нова снимка позира редом със своя най-нов наследник.

Все още не е официално потвърдено, но се очаква моделът да демонстрира мек сгъваем покрив, изработен от няколко слоя различни материи. Те са подбрани така, че да редуцират максимално шума в салона.

Колкото до интериора, той е изработен в стила на седана и купето, на които S-Class Cabrio е базиран. Използвана е най-фината естествена кожа, както и елементи от истински дърво и метал, сочи информацията.

Моделът ще разполага също така с интелигентен климатик, отопляеми седалки, волан и подлакътник, както и с подобрена защита от вятър AIRCAP. Наличен ще бъде и така нареченият "въздушен шал" - системата Airscarf, насочваща топъл въздух около вратовете на пътниците.

Към момента липсват данни за двигателите на модела. Най-вероятно обаче те ще бъдат заети от купето S-Class. Това са 4,7-литров туин-турбо V8 с 455 к.с., както и 5,5-литров V12 с 585 или 630 к.с.

Още за новото поколение S-Class вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари