Fiat показа бус за преходи

Ducato 4x4 Expedition представлява високопроходим кемпер
31 авг 2015 16:50,
1
Fiat показа бус за преходи
Снимка: Fiat

Специална версия на буса Ducato показа италианската компания Fiat по време на специализираното изложение Düsseldorf Caravan Salon в Германия. Моделът носи името Ducato 4x4 Expedition и представлява уникален високопроходим кемпер.

Ducato 4x4 Expedition е разработка на отдела Fiat Professional, като е базиран на удължената версия на модела Ducato Camper Van. Машината е произведена в един-единствен екземпляр, като към момента не е ясно дали в италианската компания имат планове да я произвеждат серийно.

Бусът има двуцветен екстериор и е оборудван с LED светлини, допълнителни фарове на покрива, гуми за офроуд, багажник на покрива и др. Освен това просветът е увеличен и е добавена лебедка.

Интериорът е луксозен, но и практичен. Виждат се кожени седалки, два монитора, кухненски шкафове, масичка, готварска печка и сгъваем диван, който лесно може да бъде превърнат в легло.

Моделът се задвижва от дизеловия мотор 2.3 Multijet II със 150 к.с., който предава въртящия момент чрез система за постоянно задвижване на четирите колела, произведена от Dangel.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майко...мАйкоо , те с един диференцял хората правят кутий,като луди , ми тия сложили още един...Кола за мазохисти.. Фият-Яд !