Бившите водещи на Top Gear вече снимат новото шоу

Джеръми Кларксън пусна кадър от снимките на първия епизод
8 окт 2015 18:44,
4
Бившите водещи на Top Gear вече снимат новото шоу
Снимка: Twitter

Бившите водещи на автомобилното шоу по BBC - Top Gear, вече снимат новото си предаване. Джеръми Кларксън пусна в своя Twitter акаунт кадър от снимките на първия епизод, на който позира с колегите си Ричард Хамънд и Джеймс Мей.

Както изглежда първият епизод на новото предване ще представи три суперколи - Ferrari LaFerrari, Mclaren P1 и Porsche 918. Можем само да предполагаме какво са ни подготвили Кларксън и компания. Но съдейки по това, че предаването се снима на писта, най-вероятно става дума за състезание между трите върхови коли.

Новото предаване на Кларксън, Хамънд и Мей ще се излъчва онлайн по канала Amazon Prime, като стартът му е насрочен за догодина. Спекулира се, че името му ще бъде Gear Knobs.

Продуцент е бившият изпълнителен продуцент на Top Gear Анди Уилман, което вероятно означава, че шоуто ще бъде в стила на вече бившото предаване на тримата водещи.

Що се отнася до поредицата Top Gear по BBC, тя също ще се върне на екрана през следващата година. Но с нови водещи, които според последната информация ще бъдат Дженсън Бътън, Крис Еванс и Джоди Кид. Тайнственият пилот Стиг също остава екипа, сочат спекулациите.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Феродов преди 8 години
Новото предаване се казва "Британски амбреажи". Музиката е от сър Елтън Джон.