Great Wall извади нов SUV

Haval H7 ще излезе на пазара през 2016 г.
24 ное 2015 21:28,
2
Great Wall извади нов SUV
Снимка: Kolessa.ru

Китайският производител Great Wall, който произвежда автомобили в България съвместно с „Литекс Моторс”, показа новия си кросовър. Това стана на автосалона в Гуанчжоу, където пред публика за първи път се появи Haval H7.

Благодарение на използването на хром, с който са обгърнати предните и задните светлини, решетката на радиатора и някои други елементи от екстериора, машината изглежда доста луксозно.

В салона на новия SUV на китайския производител е поставена бяла кожа, която се комбинира с елементи от дърво и алуминий. Освен това Haval H7 разполага и с мултимедийна система със сензорен екран.

Кросоворът ще се предлага в два варианта – стандартен и с удължено шаси, при който в салона ще има 7 места. При първия дължината е 4715 мм, а при втория тя достига 4900 мм. Разстоянието между двете оси си остава 2850 мм, а допълнителното място при удължения вариант е използвано за двете допълнителни седалки.

За машината е предвиден 2,0-литров бензинов турбо мотор, развиващ 231 к.с. и 350 Нм. Същият двигател се поставя и на Haval H8, но за новия модел е модернизиран и е получил допълнителни 14 к.с. и 26 Нм. Агрегатът работи в комбинация с 6-степенен автомат.

Базовата версия на Haval H7 ще струва 125 000 юана (19 560 щатски долара), а тази с най-високо ниво на оборудване е оценена на 175 000 юана (27 390 долара). От компанията обявиха, че освен в Китай от догодина кросовърът ще се произвежда и в Русия. Не е изключено моделът да стигне и до българския завод на Great Wall.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Gogo преди 8 години
Такова чудо не бих си купил никога. Предполагам че качеството ще му е близко до нулата :)
1
0
 
1
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
не беше ли тоя модел дето го представят 2-3 пъти и не влиза в продажба ,заради куп технически пробеми ....