Новото Suzuki Baleno дебютира в България

Хечбекът ще се предлага и в хибридна версия
Обновена: 19 май 2016 21:33 | 19 май 2016 21:12, Красимир Ангелов
1
Новото Suzuki Baleno дебютира в България
Снимка: Suzuku.bg

Най-новият продукт на компанията Suzuki – хечбекът Baleno, дебютира в България. До края на годината японският производител ще представи още един нов модел – Ignis.

Дизайнът на Baleno е изцяло подчинен на мотото "Liquid Flow", като ниският и широк профил на автомобила подчертава внушението за динамика. В екстериора правят впечатление елементи в хром. Още при базовото ниво на модела са налични хромирани линии в предната решетка и във вратата на багажника, а при най-високото ниво на оборудване, са включени и дръжки на вратите в хром.

Хечбекът разполага с просторно купе, което осигурява максимален комфорт както за пътниците на предните седалки, така и за тези отзад. Разстоянието от 805 мм между основите на предната седалка и задната седалка дава  един от най-добрите в класа простор за коленете на пътниците.

Suzuki Baleno е победител и в още една категория – багажното отделение. На разположение на пътниците са от 355 до 1085 литра пространство за багаж.

Хечбекът е по-лек с 170 кг в сравнение с другия компактен модел на Suzuki – Swift. Благодарение на TECT (Total Effective Control Technology) - технология, която Suzuki представи миналата година при модела Vitara, автомобилът е оборудван с лека и здрава рамка, която осигурява максимална защита на пътниците в случай на удар.

В двигателната гамата на модела присъстват два изцяло нови мотора, които постигат по-добри динамични характеристики и по-добра горивна ефективност. Това са нов еднолитров BOOSTERJET - 3-цилиндров турбо двигател с директно впръскване, както и нов хибрид SHVS.

Още снимки и информация за Suzuki Baleno вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Suzuki Baleno
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Нали знаете, че за нашия пазар цената е много важна, а за нея нищо не пишете.