АвтоВАЗ пусна най-луксозната Lada Vesta

Модификацията Signature е с удължено шаси и екстри
26 май 2016 14:37,
94
АвтоВАЗ пусна най-луксозната Lada Vesta
Снимкa: Ladavesta.net

Първият екземпляр от луксозната версия на модела Lada Vesta слезе от конвейера на завода в Толиати. Автомобилът, който е получил добавка Signature към името си, вече е на разположение на представителството на Самарската област в Москва.

Машината представлява удължена с 250 мм модификация на стандартната Vesta. Благодарение на това в салона има с 200 мм повече свободно пространство за краката на возещите се отзад пасажери. Те разполагат още със салон от кожа и алкантара, както и с двузонов климатик.

При луксозната Lada се предлагат още вградена в покрива антена, заимствана от моделите на BMW, отваряща се със специален бутон в купето капачка на резервоара, както и модернизирана система за измиване на предния прозорец.

Стандартният модел е оборудван с 1,6-литров двигател със 106 к.с., като той може да се комбинира както с механична, така и с автоматична скоростна кутия. Версията Vesta Signature обаче разчита на 1,8-литров мотор със 122 к.с. и роботизирана трансмисия с 2 съединителя.

В АвтоВАЗ предвиждат на първо време да пуснат общо 10 такива автомобила, които ще бъдат предназначени само за държавни и правителствени учреждения. Цената на машината засега остава в тайна.

Още снимки на Vesta Signature - в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
Има, има преди 7 години
До лъжи и фантасмагориисузуки суифт 1.3, 85 к.с. на 5 години - данък 29 лв
73
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е лесно да направиш свястна кола.А руснаците са доказали, че нищо свястно не могат да направят.Кола- не е за техните глави.
72
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 87Твоето Рено поне е френско. Представяш ли си какво дърво е "руското" Рено?
71
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До сър ПичукТи нещо се превъзбуди, внимавай да не се гътнеш мърцина! Хванала те е графоманска diarrhea!..................А въобще знаеш ли, че въпросната марка е част от групата "Рено-Нисан"? Така, че едва ли има смисъл да се напиняш толкова!
70
0
 
4
 
! Отговори
До 80 преди 7 години
За това, че смених гарнитура и един комплект сегменти съм си виновен сам. Бях неопитен и послушах един "майстор", който ме посъветва да направим рационализация и да внесем конструктивни изменения, в следствие на което гарнитурата ми прогоря с последствия за сегментите.Някой по-долу се съмнява, че една руска марка автомобили имаше карбураторна пломба, ограничаваща скоростта на автомобила за периода на първоначалното разработване? Напразно.
69
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"първият екземпляр от луксозната версия на модела Lada Vesta слезе от конвейера на завода в Толиати."Построили са конвейер за десет броя?!?! Тия направо конкурират Ферери и Ламборгини. И те вадят по десет колекционерски броя. Очаквам арабските шейхове да се избият да я купуват.
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е-е-е не, щом е лукс, продавам си немския *** и веднага я взимам.
67
2
 
5
 
! Отговори
лъжи и фантасмагории преди 7 години
До Карам ЛадаНяма такъв данък от 23 лв. вече, ти не си добре..
66
5
 
7
 
! Отговори
Путин преди 7 години
Само не пипайте ДРЪЖКИТЕ !
65
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До чудоКарах един руски автомобил 11 години. На 30 000 км. му свалих ограничителната пломба на карбуратора. Изминах с него около 180 000 км. и за целия срок на експлоатация съм сменил един диск на съединителя, една гарнитура, един комплект сегменти, един комплект болтове за кормилните щанги и съм купил две нови гуми за предните колела и съм регенерирал петте оригинални гуми. Като го продавах изглеждаше чудесно и му взех отлична цена.
64
3
 
10
 
! Отговори
До 69 преди 7 години
Момченце, прав си - на 8 години от ладата е, но в по-лошата посока.Винаги ми е било странно, как на някой може и през ум да му мине да сравнява коли от съвсем различни ценови сегменти или произведени през доста различни години. Тук е пълно с хора, които сравняват ладите произведени преди 40-50 години със сегашните най-скъпи марки!!! Или сравняват ладата с коли, които са няколко пъти по-скъпи от ладата. Те не се сравняват, цената го налага и годината на производство. Върнете се в първи клас!
63
8
 
8
 
! Отговори
процедурно питане преди 7 години
А място за ремонтния екипаж има ли?
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По цена Лада Веста е сравнима с 12 годишен Пасат. Дали да избера "истинската" кола - Пасата или да избера новата кола?!
61
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ???Момче, голф на 8 години е на 8 светлинни години от тая лада ;)
60
6
 
2
 
! Отговори
??? преди 7 години
За тези цени, по които продават Лада Веста, бих казал, че е на доста високо ниво в сравнение с колите по света от същия ценови сегмент. Тук вече идва личния избор, вкл. и дали да си купиш стар Голф на 8 години или нова Лада Веста на една и съща цена.
59
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 61А ти откъде-накъде редиш тази кошница на снимката до истински автомобили и я равняваш по качество с тях.
58
4
 
6
 
! Отговори
чудо преди 7 години
след тридесет хиляди километра почват проблемите типично за руски автомобил на сто и педесет основен ремонт
57
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Basi kashona!?!?! I tezi iskat tankove da praviat?! Ujas!
56
0
 
4
 
! Отговори
До 61 преди 7 години
Ти в ред ли си? Винаги се сравнява качество за някаква цена, а не просто качество без значение каква е цената. Откъде го измисли, че евтино=хубаво?! Има хубаво за някаква цена, което съвсем нормално не е чак толкова хубаво при по-висока цена. Това са елементарни работи, защо трябва да ви се обяснява? Да не сте от някое помощно училище....
55
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В АвтоВАЗ предвиждат на първо време да пуснат общо 10 такива автомобилаправилно - 11-тия вече няма по нищо да прилича на първия!