VW обнови своя култов Beetle

В модела са прибавени редица специални версии
31 май 2016 22:30, Красимир Ангелов
2
VW обнови своя култов Beetle
Снимка: Volkswagen

Най-емблематичният модел на германската компания Volkswagen премина през модернизация. Тя засяга основно дизайна на Beetle и Beetle Cabriolet, като включва и добавянето на редица специални версии.

Промените по екстериора на кабриолета и хечбека Beetle засягат основно броните, които при версиите Basic, Design Line и R-Line вече предлагат по-спортен дизайн. Обновени са също така стоповете, които са обзаведени с LED технология. Изборът от джанти е между 17- и 18-инчови, като при някои от моделите колелата могат да бъдат в два цвята.

Леки са подобренията и в салона, който демонстрира променени уреди на арматурното табло, ново управление на климатичната система и инфо-развлекателна система с по-голям дисплей. Увеличен е изборът от материали и декоративни елементи, както и възможността за персонализация.

Към модификациите Basic, Design Line и R-Line са прибавени още няколко - Exclusive, Denim и ALLSTAR, предлагащи отличителен дизайн и уникални екстри.

Промени в гамата от двигатели няма. Моделът продължава да разчита на бензинови и дизелови двигатели с мощност между 105 и 220 к.с.

Продажбите на обновените Beetle и Beetle Cabriolet вече стартираха на определени пазари. В Германия цените започват от 18 375 за версията с 1,2-литров TSI двигател (аналогичният кабриолет струва 22 880 евро).

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: VolkswagenBeetle Cabriolet
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
34
 
! Отговори
a преди 7 години
а бе подари ми едно такова и си приказвай каквото искаш :)