Само на 13, а вече шофира с 320 км/час

Тинейджърът използва колата на баща си - Bugatti Veyron
28 юли 2016 22:09,
19
Само на 13, а вече шофира с 320 км/час
Снимка: YouTube

Какво правехте, когато бяхте на 13-годишна възраст? Независимо от отговора, вероятно не сте карали автомобил. Ако все пак сте шофирали, то най-вероятно не е било с 320 км/час.

13-годишният Стивън Агакани прекарва времето именно по този начин - пилотирайки суперколи. Той има тази екслузивна възможност, тъй като баща му притежава Porsche 918 Spyder и Bugatti Veyron. И му позволява да ги управлява, разбира се на писта.

Тинейджърът се пробва най-вече на драг състезания, при които се пилотира само направо. Въпреки това шофирането със скорост от 320 км/час не е хапка за всяка уста.

"Денят на бащата е, а аз искам да зарадвам моя. Затова ще опитам да разбия собствения си рекорд, развивайки над 200 мили в час (320 км/час)", споделя Стивън преди да се качи в лъскавото Bugatti.

Той не само успява да постигне тази скорост. Справката показва 325 км/час, а тинейджърът смело заявява, че е готов да се пробва дори с по-сериозна скорост.

Стивън не е обичайното разглезено хлапе с богати родители. Той иска да се развива като пилот и вече участва в сериите Lamborghini Blancpain.

Как се справя тинейджърът зад волана на Bugatti Veyron - вижте във видеото на Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Muncho преди 7 години
Не е луд,който изяжда зелника,а този,който му го дава.Дано оцелее до пълнолетие поне....
12
0
 
4
 
! Отговори
... преди 7 години
Вижте какво пише! На писта. Детето иска да стане пилот и е съвсем нормално да кара без значение, че е на13г. Дори е късно. Обикновено (не говоря за България) се качват на картинг на 5-6 годишна възраст. Дори Макс Верстапен (пилот от Ф!) си взе шофьорската книжка, след като вече се състезаваше във Формулата.
11
1
 
5
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Много хубу! Пишете такива глупости, пък после се чудим що се трепят по пътищата. Би трябвало социалните да му вземат сина на ***. Значи ако продава сладолед по 4 часа на ден или оплеви доматите е много вредно за детенцето, а да яхне 1000 конски сили е похвално
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Затова ще опитам да разбия собствения си рекорд, развивайки над 200 мили в час (320 км/час)"-----------------------------------------------------------------------------------------Внимавй вместо рекорда да не му разбиеш колата точно на деня на бащата. Няма да е доволен.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не се казва "шофира", а пилотира ...
8
1
 
10
 
! Отговори
Естествен отбор преди 7 години
Този богаташ явно не знае, че никой още не е отменял "естествения отбор".
7
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до:10хрантутници софиянчета там сте 400 000 администрациика дето в САЩ са 200 000, като се смени властта масово ще сте без работа и бедни щото ще последват съкращения до 25 000 да останат за администрацията осбенно с електронното правителство. То всеки знае че софетата сте големото добро утро и сте над провинцията... А що ли сте известни само със злобата и завистта си и то не само в България ами и по света? Посе.рковци сте и ще сте бедни кат мишки и на къшей хляб ше се радвате мързели корумпета
6
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Е и??Едва ли знаеш че от Панамера до Панамера има разлика от земята до небето.А пък от Панамера до Порше 918 разликата е от земята до Слънцето.Изобщо там в провинцията що не си карате тракторите ами се бутате в А група където определено не ви е мястото.За вас В-оръжна...........
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви родители има, за едното лиготене, такова белязан може да стане. Това е дете, скоростта убийствена.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Въпреки това шофирането със скорост от 320 км/час не е хапка за всяка уста."Шофиране на прав път с кола, която се управлява като детска играчка Е хапка за всяка уста. Все пак не е ядрена физика.
3
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво !!!!!Много умна и поучителна информация !!Е,къде е бил до сега ?!?Чак на 13 години ?!?!?Дъртак !!!Bugatti да шофираш ,чак на 13 ..?!,Резил !!!!Аааааааа....може ли да чете ?!?!За кво му е ?!?
2
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Стивън не е обичайното разглезено хлапе с богати родители." Така е, той е необичйното свръхразглезено лай.но
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
един земеделец от не много голям град в БГ купи на сина си за 18тия рожден ден чисто ново порше панамера .. провинциален земеделец ;-).