АвтоВАЗ разкри салона на Lada XCODE

Концептуалният модел ще дебютира на автосалона в Москва
18 авг 2016 21:41,
65
АвтоВАЗ разкри салона на Lada XCODE
Снимка: АвтоВАЗ

Най-големият руски производител - АвтоВАЗ, публикува снимка на интериора на нов концептуален модел на Lada, който ще дебютира пред публика по време на международното изложение в Москва. Изложбата ще бъде открита през последната седмица на август.

Снимката на салона бе публикувана в една от руските социални мрежи. Там по-рано се появи и компютърно изображение на самия автомобил, който по информация на местните медии ще носи името XCODE. Очаква се машината да се превърне в предшественик на серийния вариант на хечбека Lada XRay. За това намеква присъствието на буквата X в названието на концептуалния модел.

Твърди се също, че новият автомобил ще получи система за задвижване на четирите колела, увеличен пътен просвет, както и защита на каросерията. Задвижването на серийния вариант на машината ще бъде поверено на нов бензинов двигател на АвтоВАЗ, чиито характеристики засега не се съобщават.

На автосалона в Москва освен XCODE ще бъдат показани още 5 концептуални модела, дело на АвтоВАЗ.

Всички снимки - в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю СССР е и ще си остане в ерата на сърпа и ч'ука, и то може би за дълго
45
2
 
3
 
! Отговори
Колио преди 7 години
Русия е най промишлената стана в света тя произвежда всичко от коледари за Боинг и аербьс до мобилни телефони .Но целия останал некьдьрен свят и слага прът в колелата.Дори андроида на мобилния ми телефон е написан от руски евреин.
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждам, че напредват с фотошопа и с 3D програмките. Неприятното е, че това не е пряко свързано с производството.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФАЩ АКБАРти каква кола караш бе ?
42
3
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Поредна руска въздишка на картинка,поне ги наслагайте в дъвките децата да им се радват ,докато пораснат може и да произведат някоя
41
3
 
7
 
! Отговори
Бан Янука преди 7 години
До Анонимен"я кажи за българските коли нещо"100 пъти предпочитам ловешките пред тоя ВАЗ.А я ти кажи нещо за руския компютър от който пишеш. Операционната ти система и тя е руска нали ?
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е, че някои производства, дори и да нямат кой знае какво качество, са вид стратегическа инвестиция. Много държави от Източна Европа произвеждат свой автомобил, строят ядрена централа, изграждат крупни инфраструктурни обекти - магистрали, язовири и т.н. Русия не прави изключение, макар че е повече от ясно, че автомобилите й са предимно за вътрешния пазар. България обаче къде е и защо подобни стратегически инвестиции ни подминават редовно/може би като изключим магистралите на "ГЕРБ"/?
39
4
 
9
 
! Отговори
степен азиатец преди 7 години
ремонтен комплект за това: стоманизирана тел за стягане, медна тел за донатягане. жичка за ел.изпълненията, чук за финни настройки, тръбен ключ за донатягане, трупче за подлагане, плаченце за лежане по нея. Екстри (опции): ключ маса /понеже има малко излишък от токове/, немски акумолатор, чистачки, гуми (различни от Росава), климатроник (японски), подряване на седалките (шведски, от тия дето не ти подпалват седалките понеже са сзглобени в час от трудово по полупияни мужици), стойка за бутилка
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До сър Пичукя кажи за българските коли нещо
37
4
 
14
 
! Отговори
ФАЩ АКБАР преди 7 години
Покажете "американските" коли произведени в Мехико!
36
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Произвеждат тероризъм
35
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога няма са произведат нова кола, само картинки показват.Русия нежпроизвежда нищо. Не знаят как. Не могат.Само пият и се оправдават с другите.
34
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дааа :)На няколко месеца се показват разни руски концепти, които се правят за 30 мин на компа и после ...После НИЩО не се правиСамо залъгват пиянките, че Русия прави нещо ...Дори мъничка Хърватия изкара супер кола, която бие Ферари, а огромна Русия не произвежда дори велосипеди.70% от колелетата Балкан, които правехме навремето, се изнасяха за СССР
33
11
 
26
 
! Отговори
Влади преди 7 години
Е,добре де, деца , спорите за глупости Ходят ли наши деца да учат в Рашъ - 2 на 300000. Ходят ли да бачкат работници там -не! Какво и я хвалите тогава? А, за колите , някой от троловете тук кара ли сега руска кола - не. Какво ми я хвалите тогава.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бармалейhttps://youtube/watch?v=STuFLOPSnjoа тук за по-бавно загравящите е показана съпоставка на две изказвания на медведев по темата през 2013 и 2016. Много показателно, изгледай го! И не забравай, да напишеш какво си разбрал!
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бармалейизгледай ВИДЕО-то. Дано ти стане по-ясно!
30
0
 
2
 
! Отговори
Бармалей преди 7 години
Даааа... Няма линк. Ясно.
29
0
 
0
 
! Отговори
от 34 преди 7 години
До Анонимен 35извинявай, коментара ми беше до 28.
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 34Освен това, в Русия рядко уволняват. Или минаваш на 4 часов работен ден или в неплатен отпуск. Такъв им е манталитета. Официално обаче не си безработен.
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 34Да. На Путински държавни слуги не се вярва. 2 години поред съобщават за 15% инфлация само. Реално хранителните стоки са поскъпнали 2-3 пъти а заплатите не са мръднали.