Специално за България – BMW 4-series

Лимитираната Edition RED се предлага в две версии на оборудването
19 сеп 2016 21:30,
7
Специално за България – BMW 4-series
Снимка: BMW

BMW представи специалната лимитирана серия Edition RED на модела 4-series, която е създадена специално за българския пазар. Тя е налична за модификациите кабриолет, купе и GranCoupe, като може да бъде поръчана в две версии на оборудването - BMW M Performance RED и BMW RED.

BMW RED разполага с 2.0-литров дизелов двигател и система xDrive за задвижване на четирите колела. В допълнение с тях, версията разполага и с автоматична скоростна кутия, адаптивни LED светлини, система за комфортен достъп, камера за задно виждане, асистент за дълги светлини, Head-up дисплей, както и 19-цолови M алуминиеви джанти, включени в допълнителния пакет оборудване.

Втората - M Performance RED, предлага по-спортно оборудване, което включва xDrive и пакет M Sport. Тя е налична за по-мощните модификации 430d, 430i или 440i.

При M Performance RED е на разположение и богата палитра M Peroformance компоненти, състояща се от заден карбонов спойлер, карбонови корпуси за страничните огледала, карбонови странични прагове и предна престилка, червени 18-цолови M Performance джанти, M Performance изпускателна система и заден дифузьор.

Към момента цените не са обявени, но става ясно, че модификацията на 4-series предлага удължена гаранция до 4 години и 200 000 км., както и абонамент за периодично сервизно обслужване BMW Service Inclusive за срок от 5 години или пробег от 100 000 км.

Още снимки - в Automedia.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Елена преди 7 години
Голями смешковци сте всички !Сигурна съм , че никой от вас не се качвал на нов автомобил
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво му е специалното за България ? -Няма теглич-Няма втори комплект гуми- високопрофилни-Няма ролбар ,ни преден, ни заден ито страничен-Таблото е без Булана-Тигърче с клатеща се глава отзад ?-Кръст или иконка на Богородица ?-Фабрично заредени на ЕмПеТройка албумита на Пайнър ?-На радиото няма фабричен бутонн с радио Веселина.Постно е отвсякъде.
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Досега го разглеждах на сайта на БМВ. Това 4 серия няма нищо принципно различно от 3 та серия - едва при 5 се появяват нови елементи и в шасито и в електонните системи. Просто е малко по-голямо като размер и по скъпо, нищо повече. Трябва да си колям *** и комплексар да дадеш пари за 4 серия като със същите пари може да кушиш трийка с много по-добро оборудване.
4
2
 
8
 
! Отговори
Кифла с малко мозък преди 7 години
От статията не ми стана ясно кое е специалното за България? Дали дизелът е адаптиран за горива с повече сяра? Или са бройки, които са слезли от конвейра с дефект и впоследствие ремонтирани, като мерцедесите предназначени за българския и румънския пазар....
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дисплея вътре ще е без надписи -само с картинки
2
0
 
12
 
! Отговори
Сминдух енд чесън преди 7 години
Върви с документи за селски туризъм
1
0
 
12
 
! Отговори
ined преди 7 години
Шпициално за Пеуник ще е с двигател на Гоуф и с летни жанти