Opel разкри още от новата Insignia

Новата генерация на модела ще бъде от сегмент Е
27 окт 2016 21:27, Красимир Ангелов
4
Opel разкри още от новата Insignia
Снимка: Opel

Още в средата на лятото се появиха снимки на тестови прототип на новото поколение на Opel Insignia, а сега производителят разпострани официални фотографии на автомобила, който обаче отново е покрит с камуфлаж. Този път от Opel съобщиха и конкретна информация за автомобила.

Основната промяна е същественото увеличение на междуосието, което от сегашните 2737 мм е нараснало до 2827 мм. Това означава, че Insignia напуска средния клас D, към който интересът в Европа спада напоследък, за да се премести в по-горния сегмент - E.

Премиерата на следващата Insignia ще се състои на автосалона в Женева през март догодина, като там ще бъде показан лифтбек с 5 врати. Той е получил добавка Grand Sport към името си, като от профила му се вижда, че ще търси спортен имидж, подобен на този на Audi A7 и Mercedes-Benz CLS. От компанията обаче обещават, че автомобилът ще запази типичната за всички модели на марката функционалност.

Вероятно през септември догодина ще се появи и версия комби, докато седанът все още е под въпрос. За модела е предвидена абсолютно нова платформа, благодарение на която Insignia ще свали 175 к.г от теглото си. Това ще се отрази на управляемостта и икономичността на машината.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Opel Insignia
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много симпатична, удобна и надеждна кола - много съм доволен от нея! Само още малко да подобрят скоростната кутия и софтуера на сателитната навигация, че е малко муден. И допълнителен USB на таблото до волана.
3
15
 
2
 
! Отговори
r53 преди 7 години
опел ????!!!!! никога нееееееееее, никога опел, никога.........
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До да знаетеКаза голфаджията и продължи да бута към сервиза :))))))
1
7
 
7
 
! Отговори
да знаете преди 7 години
Ръждата е по-лека от карбона!