Полска суперкола за "скромни" $300 000

Arrinera Hussarya GT излиза на пистата през 2017 г.
28 ное 2016 21:41, Красимир Ангелов
7
Полска суперкола за "скромни" $300 000
Снимкa: Arrinera

Полският производител на суперколи Arrinera обяви цената, на която ще продава своята суперкола Hussarya GT. Машината ще започне да участва в пистови състезания през 2017 г., но все още не е ясно в кой точно шампионат.

Моделът Arrinera Hussarya GT ще се продава на цена от 229 000 щатски долара.  При закупуването му обаче трябва да се доплати и допълнителен пакет, включващ резервни части, без които суперколата няма как да бъде ползвана. Той струва още 69 000 долара и така общата сума достига близо 300 000 долара.

За тези пари клиентът получава болид с 500 к.с., чийто двигател работи в комбинация с 6-степенна секвенциална скоростна кутия Hewland. Машината е изградена на стоменана пространствена рама и има уникално окачване с регулируеми в 4 посоки амортисьори Ohlins.

Спирачките Alcon с 380-милиметрови дискове правят от колата достоен представител на клас GT3.

Още снимки и информация за полската суперкола вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ArrineraArrinera Hussarya GT
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
някой преди 7 години
Не са чак толкова зле ловешките сглобки. Половин Китай се вози в такива.
3
11
 
6
 
! Отговори
Браво!0 преди 7 години
И все пак ще е супер кола, а не като Лада *** или комбито - Лада Барака ;)
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такова дърво може да направят само някои дърводелци. То бива копиране но това е върхът. Но все пак похвално е че са се опитали да направят кола що годе да прилича на някои които вече отдавна съществуват. И какви са тези части без които колата неможе да върви? Да не би двигателят да е в насипно състояние? А и цената е като за кола от висша класа. Е ще има някой балък на който да са му в повече мангизите и да се излъже да я купи поради това че ще му се стори евтина.
1
7
 
14
 
! Отговори
Хъм преди 7 години
Дизайна е краден от няколко коли астон мартин ,ламборжини ,порше и ферари.Но няма лошо щом произвеждат коли. А къде сме ние?