Кама Сутра... цялата. Върху Fiat 500

Странната идея е на бивш шеф на италианската компания
31 май 2017 19:07, Красимир Ангелов
5
Кама Сутра... цялата. Върху Fiat 500
Снимкa: Garage Italia Customs

Ателието Garage Italia Customs показа доста любопитна версия на компактния хечбек Fiat 500, покрита изцяло с изображения от Кама Сутра.

Илюстрациите бяха публикувани на страницата на ателието, което принадлежи на Лапо Елкан, наследник на бившия ръководител империята Fiat – Джани Аниели. Снимките бяха качени в профила на фирмата в Instagram, а цензурираната им версия показа изданието Autoblog.

Освен своята представа за външния вид на хечбека, дизайнерите на Garage Italia Customs, сред които е и самият Елкан, показват и своето виждане за интериора на колата. Сред тях има неоновата табличка с надпис Adults Only (само за възрастни), както и няколко играчки за възрастни.

По-рано компанията на Елкан често си е сътрудничила с големи автомобилни производители. Фирмата направи специален роудстър Mazda MX-5, посветен на вечното лято, своя версия на BMW i8, както и още няколко електромобила набаварците, посветени на екстраваганти дизайнери на мебели.

Още снимки от странния модел вижте в AutoMedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Кама СутраFiat 500
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли илюстрациите от въпросната книга в следващото си издание да бъдат зоографисани върху молотовка фургон в по голям мащаб за по възрастните читатели които не си носят очила.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябваше да е на голф 2.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо киа,с уникално челно стъкло,през което не могат да им снимат камерите, да бяха купили на полицаите хиляда такива фиатчета. Поне няма как да му се ядосаш, като го видиш в какво чака пенсията.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кама Сутра ...на италиански - Бунга Бунга !