Може ли това да бъде възродената "Волга"?

Предложението идва от независим руски дизайнер
10 юли 2017 10:51, Красимир Ангелов
128
Може ли това да бъде възродената "Волга"?
Снимкa: Alexander Shtorm/Behance

Наскоро се появиха твърдения, че ръководството на руската група ГАЗ обмися възможността за възраждане на легендарния модел "Волга". Именно това е накарало независим дизайнер от Казан да се захване с проекта, който сам е нарекъл Volga 2020 Concept.

Името на художника не е известно, тъй като той показа виждането си в социалните мрежи, където се е подписал като Alexander Shtorm, но не може да се отрече, че предложените от него скици наистина изглеждат впечатляващо. На тях е изобразен концептуален модел с 4 врати, с мускулен релеф и огромен стъклен покрив, който съединява предното и задното стъкло.

Освен това вързродената "Волга", поне според този проект, ще получи светодиодна техника, допълнителни хромирани елементи, двуцветна каросерия, бежов кожен салон, големи джанти и високопроизводителни спирачни механизми.

Още информация и снимки за руския проект вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Волгагаз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали българите бяхме много кадърни, защо все не се получава? Да не би някой да ни пречи? Руснаците ли ни пречат? Ами да разкараме тея бои, бензини, пластмаси и всичко останало от България! Да купуиваме само от евроатлантиците на 4 - 5- -6 пъти по - високи цени! Това заслужават руснаците :)))))Дайте зимата да се топлим само на фотоволтаичен и вятърен ток а? Ще е страхотно ;)))Деца, толкова сте зле, че не осъзнавате даже какво говорите ;)))
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чукча, знаем много добре за какво ползваш антифриза.Кажи сега за водката!
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не плюя. България имаше заводи, които ги няма.Имаше земедлие, което го няма. Имаше лека и тежка промишленост, които ги няма. Навремето си карах стажа в завод за РОБОТИКА в БЪЛГАРИЯ! Няма го. Къде отиде? Къде отиде завода за дискови и запаметяващи устройства? Къде отиде производството на процесори? А на кораби, трактори и т.н. Тъжно ми е да се обяснявам на недоучили объркани деца...
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, някой се научил да чете ;)))А че се правят пластмаси от него, а че се правят тъкани, бои, препарати за почистване, лакове, водоуистойчиви и корозоустойчиви покрития и т.н.? Това май в българската Уикипедия не го пише ;)))Трябва да прочетеш и на английски. А от къде идва в България тая водкорастворима течност? Или това там не го пише? ;)))))
50
1
 
3
 
! Отговори
до 31 преди 6 години
Къде си тръгнал да сравняваш нашия пазар с руския, затова и там правят заводи, ***.Все по-българското плюете...
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Етилен Гликола-Антифриз е отрова,чиито антидот е водка.До тук е руската академична мисъл.
48
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво става, оправиха ли ви европейските сникърси или още лапате от източноевропейските с фруктоза и нефтени масла? А перилните препарати още ли са канцерогенни или вече не използвате такива с цел децата ви да не се разболяват поне докато живеят при вас? Евроатланти драги, не се гаси туй що не гасне, а именни българската евроатлантическа неумност ;)))Колкото и да образоваш някой неук, не можеш го направиш реалист ;)))Винаги е в паралелната реалност на другаря Плевенлиев ;)))
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
некаква рисунка на некакъв неизвестен художник, и айде вече направихме новата волга :)
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ам,и сигурно са поляци, литовци или румънци. То и в германия инженерите са сирийски физици ;)))А в САЩ са българи инженерите ;)))Тоз взе да го докарва на евро македонец от украински произход - толко е неумен ;)))
45
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ти да си чул някъде: "Аз мисля да си взема тоз телевизор, защото е направен в Германия" Или за Ютия, за щипка и т.н.? Ама и колите, и телевизорите, и ютиите, и юипките, и каквото се сетиш е дошло от Русия. Етилен - гликола(не че знаеш какво е) и той от там идва ;)) Има ли значение какво мислиш след като не ти се удава? ;))) А и 50 пари да даваш, ако не си учил навремето вече ти е късно ;))
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има там 4-5 умни руснака,измислили са как да се копира.Сега имат един,който се е научил да работи с фотошоп.Той прави картинки на автомобили и самолети,другия казва че са руски.Сигурно тези двама изобщо не са руснаци,натурализирани поляци,литовци или арменци.
43
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най са ми смешни българските евроатлантически евроатланти ;)))Харесва им да ги клатят. Всички ги клатят. Запада не им дава да си развиват земеделието, леката, тежката и транспортната промишленост. А понеже плюят Русия, русначетата ги клатят по всички параграфи, включително и с цените и с отношението. Тоест, заради шепа евроориентирани недоучили членове на световната ЛГТБ общност, всички ни клатят нас българите. Ама на мен не ми пука, аз се изнесох. Да си останат в България само еврогeйтaците ;)
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40Пич :) пет пари не давам какво била правила Русия едно време. Мен ме интересува какво прави в момента. И това е нищо. Да си чул някъде "Ае мисля да взема тоз телевизор защото е правен в Русия и значи е качествен" ?
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 41Има много голяма разлика между нещо правено в китай и нещо правено в китай по западен патент. За съжаление няма разлика между нещо правено в русия и нещо правено в русия по руски патент.
40
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Запада правеше добри кафеварки и тостери. Вече ги прави Китай и Турция ;))А запада прави евроориентирани посрещачи на сирийски физици. Все ги посрещат в задния двор, не знам защо. Сигурно така е прието на запад - да си каниш гостите в задния двор. Типично евроориентирана традиция с анадолски произход... ;)))Тя май е тръгнала от Рим тая традиция де ;))) От тогава са си такива там ;))
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами сигурно ще се върнеш в пещерите. Спътниковата технология за първи път е тествана от руснаци, ако си забравил. За Ломоносов чувал ли си? За Циолковски? За Менделеев? Сигурен съм, че не си. Къде да чуешп, те за това говорят в училище ;))Цвета на американската военна техника - СТЕЛТ технологията е дело на руснак, който през 58 - 62 година дори пише учебник за нея като дипломна работа ;))По - късно по неговите лекции САЩ прави първия стелт ;)))
38
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия никога не е правела коли като запада. Русия е специализирана във високтие технологии - космическа техника, нанотехнологии, биоелектоника, авиацианна техника. Потребителкси стоки като кафеварки, перални, хладилници и коли си купува от запада, западът прави добри кафеварки и тостери.
37
1
 
2
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 34Ако и скърца като Волга:))
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами сигурно нямат свои марки руснаците ;)))Щом ти казваш. Сигурен съм, че си абсолютен експерт по Русия - денонощно им инспектираш заводите и марките. Сигурно и апартаментите им инспектираш ;)))А и в институтите по - 5 по 10 наведнъж ги проверяваш ;))Че те и собствени институти нямат. И разработчици собствени не правят ;)как може да съм пропуснал да забележа такъв виден спец като тебе да се допитвам по въпросите за Русия ;)))))
35
0
 
6
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Брей много гарга вдигнахте за рисунка на кола.Така и ние можем да произвеждаме:)От скицата до пътя що сол трябва да се изяде....