Honda с ново предложение – спортна кола с правоъгълен волан

Моделът ще се разположи под суперколата NSX в гамата на марката
Обновена: 19 юли 2017 16:13 | 19 юли 2017 16:12,
5
Honda с ново предложение – спортна кола с правоъгълен волан
Снимкa: Auto Guide

Японският производител Honda патентова интериор на нов спортен модел, който ще се разположи под суперколата NSX в гамата на марката. Автомобилът ще бъде оборудван с правоъгълен волан, става ясно от снимките, публикувани от изданието AutoGuide.

Новият модел ще има 4 места, като част от елементите в салона му са взаимствани от Honda NSX. Става дума за долната част на централната консола, където са разположени бутони за управление на скоростната кутия, а също така и за контролера, избиращ режимите на управляващата електроника.

Още през лятото на 2015 г. се появиха патентни изображения на самия автомобил, на които беше показан модел със свалящ се покрив. Тогава се считаше, че това ще бъде нова модификация на NSX, но от Honda така и не потвърдиха тази информация.

Година по-късно японците запазиха правата върху името ZSX, което би трябвало да бъде дадено на компактен спортен модел. Не се изключваше и възможността тази абревиатура да бъде използвана от мотоциклетното подразделение на Honda.

Повече подобни новини четете на Automedia

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
до Flex преди 6 години
Квадратни гуми правеха във Видин !
3
2
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До gogo 2 Как да няма нищо ново бе? Защо не четеш?Няма да ти изреждам.Само за шведската фирма "Свободен клапан" в превод .Почти са готови със система от електрически клапани без разпределителен вал. А при руснаците няма нищо ново от сто години.Само рисунки.
2
1
 
5
 
! Отговори
gogo преди 6 години
Чудят се вече какво да измислят, защото при колите от 20 години няма нищо ново.
1
0
 
9
 
! Отговори
Flex преди 6 години
... и квадратни гуми.