Армията на Русия се въоръжава с... Duster

Бронирана версия на всъдехода бе представена в Москва
23 авг 2017 13:30, Красимир Ангелов
48
Армията на Русия се въоръжава с... Duster
Снимка: Renault

Компанията Renault публикува снимки  на две нови версии на Duster, който в Русия се предлага под марката Renault. Единият автомобил е брониран, а вторият ще бъде използван като машина за "Бърза помощ".

Двата автомобила бяха изложени на военно-техниеското изложение "Армия 2017", което се провежда на специален военен полигон, разположен в близост до руската столица Москва.

Бронираният Duster е построен със съвместните усилия на Renault и на руската фирма "Техника".

Гъсениничният всъдеход може да защити возещите се в него от изстрели от 9-милиметров пистолет, както и от осколки от ръчни гранати.

За пътниците са предвидени специални защитни елементи, вградени в седалките. Те са два типа - първият се поставя в самото кресло, а вторият - върху него. Теглото им е 80 кг., като монтирането отнема около 10 минути.

Медицинският Duster е направен за извозване на ранени и за превоз на медицински екипи в труднодостъпни райони.

Автомобилът е оборудван със специална носилка, шкаф за лекарства, лебедка, кислородни бутилки и всичко необходимо за окацване на първа помощ.

Още информация и снимки за новите модели вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: русияDuster
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Мхм преди 6 години
До ХМЯ ми покажи една Лада минала един милион мили като Хонда Акорд или Мерцедес Е250.50 години висяла в гаража и голяма работа станало.Много здрава била руската бракма аууу нямам думи.
32
7
 
6
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До ЩирлицОт Кошкин ама друг път.Нещо като Калашник.С Дачия на фронта.Тва е някакъв майтап
31
6
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Анонимен 28Т-34 е конструиран от Михаил Кошкин.
30
4
 
1
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Един въпрос за автоманияците!С колко конски сили е Форд Мустанг 2 ?За колко секунди вдигат до 100 най базовите модели на 2 генерация?
29
7
 
6
 
! Отговори
до 30 ти преди 6 години
Не им следя автоиндустрията ,но доде си спомням произвеждат с Рено-Нисан и с Шавролет-(Кореиския Деу)Те и преди това си ползваха (Фиат-Лада) и старите двигатели на БМВ преди ВСВ от завода във Вартбург с малко изчеткване от праха за москвичите.Руснаците не са като нас ,ние сме с американски манталитет ,а те са по-земни.Искат нова малолитражка да им кара ,не да перчат мускули пред публика.Стига им и една душегубка с две стаи.А българин дето да не иска 1000кв къща и кола 2 тона 500кс няма.
28
5
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ама верно са много жалки руснаците значи. Вместо да влагат парите си в някакъв бизнес, олигарсите си купуват часовници за милиони и позлатени бентлита. Като не могат толкова години да направят една свестна кола, да бяха направили като корейците например, взеха си хора от запада, платиха им да ги научат и те самите се научиха как се прави. В момента аз се колебая дали да си купя СУВ Кия или Хюндай... Какво друго да ви кажа.
27
7
 
6
 
! Отговори
ХМ до 25 преди 6 години
Я ми кажи един успешен американски автомобил на цена-качество след 73 та по продаван и желан от Японски или Немски!Онези още са на атмосферни В 8 ци с по 5-6 хиляди кубика и едвам изкарват 250конски сили.Да ти кажа ли колко мощност изкарват Японците или Немците ?В кои век живеете бе хора?
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НезнайкоА Т-34 е с американски конструктор - Уолтър Кристи. Моделът е подарен на Сталин да го ползват.
25
11
 
4
 
! Отговори
ХМ до 25 преди 6 години
Мустанга е легнда от 63 до 73 и както казвам ,те са до там!След тази година са пълна скръб в автомобилната индустрия!Даже и пикапите им са японски ,вече и на своя пазар не могат да се продават.Като ви казвам ,че са ви изгнили пропагандите и си пеете стари песнички от далечното минало.
24
1
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До майорскиЯвно само ти още не знаеш какво включват санкциите против Русия:* Блокиране на пари в западни банки* Недопускане в ЕС на личности близки до Путин* Забрана за продажба на технологии за добив на газ и нефттакива неща. Няма забрана за домати и чушки и дачии.
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХМ -Охлюве, никога не си бил в Щатите и сигурно няма и да отидеш като ти гледам слабоумните писания.В САЩ се произвеждат автомобили и то много добри.За Форд Мустанг,например чувал ли си? Това е автомобил легенда.
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шъ запали ли туй нещо?
21
9
 
5
 
! Отговори
хм до 22 преди 6 години
Баш в Детройт !Те там вече хора няма, всичко е фалирало и затворило кепенците.Америка е произвеждала коли последно 73та година ,от 60 години не стават за тази индустрия.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако го изложат в Детройт, ще напишете ли, че американската армия се въоръжава с Дачия! Смотльовци!
19
4
 
4
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Вместо да ми давате минуси я ми кажете "народна кола" дето се движи след 50 години!ФАКТ- техническите изисквания са изпълнени!Евтина,лесна за подръжка и с дълъг живот!По света за такива хеви дути екземпляри се плаща повече!
18
4
 
6
 
! Отговори
хм до Незнайко преди 6 години
Че те всички първи танкове на Китайци,Японци и ... са по лиценз на Рено.Фирмата е национализирана заради про-немското, по време на ВСВ.Не разбрах какви изводи трябва да се извадят от този твои факт.Винаги като има руско и техника и започват едни технически дискусии без много обследване на качествата, за сметка на политиката.Руснаците имат над 100 военни проекта с доказало се качество и без аналог.
17
9
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Какви санкции?Че на европейците им писна Америка да им казва къде да си търгуват,те да не са българите.Естествено ,че ще продават и търгуват това е 200 милионен пазар ,богат на ресурси.Военните машини трябва да са просто направени ,Дъстара отговаря на всички изисквания.Че ако е някое Андроид баварец, може да ти го хакнат.
16
12
 
8
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Ха, Ладата след 2 години става на 50 години!!!Още се движат и ще изкарат още 50 години!!!Всички се страхуват от времето ,а времето от Лада!Много поздрави на изтърканите мантри с руските автомобили 2069 ще се движат повече Жигулита от всяка кола произведена след 30 години!А и по цял свят хората не са сноби като българина ,че да карат премиум автомобили.З
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
14
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рено отдавна са съсобственик в Лада. Защо им е да разработват нещо ново, при положение, че имат готово? *** купува отпадъка на Европа и нищо не е направил в последните 30 години, ама дай му да плюе! Един завод за сглобяване на коли направиха, ама сме много доволни, че фалира и той, та да можем и още повече скрап да купуваме!