Новото A7 на Audi е готово за премиерата си

Прототип на модела без камуфлаж се тества в Москва
6
Новото A7 на Audi е готово за премиерата си
Снимкa: Autoreview

През тази година на няколко пъти в медиите от Западна Европа се появяха снимки на тестови прототипи на новото поколение на Audi A7, а това засили слуховете, че моделът ще дебютира още през тази година.

Тези твърдения се потвърждават и от факта, че автомобилът, без никакъв камуфлаж, бе заснет по улиците на Москва.

Машината е с германски номера, като единствено задните светлини са леко прикрити. Вижда се, че Audi A7 повтаря дизайна на новия флагман на марката A8, който бе представен по-рано тази година. Очакванията са двата модела да разчитат на еднакво задвижване и оборудване.

Според информациите, новото Audi A7 ще получи 3,0-литрови бензинови и дизелови мотори с 6 цилиндъра. Спортната версия S7 на свой ред ще разчита на 2,9-литровия турбомотор от Porsche Panamera с мощност 440 к.с.

Освен това A7 ще наследи от флагмана A8 почти всички нови технологии – както мултимедийни, така и тези за безопасност и помощ на водача. Автомобилът вероятно ще бъде оборудван и със системата за полуавтономно придвижване, която дебютира именно при по-големия модел.

Премиерата на машината ще се състои по време на автосалона в Лос Анжелис през ноември. Продажите ще стартират през януари, а през март в Женева ще бъде представена версията S7.

В края на 2018 г. трябва да бъде готово и "напомпаното" Audi RS7, което ще получи хиридния агрегат на Porsche Panamera Turbo S E-hybrid.

Още снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Audi преди 6 години
Тази снимка е от ingolstadt Германия. Не знам каква москва ви бие в главата..
5
3
 
5
 
! Отговори
Do 4 преди 6 години
До АнонименИ защо да не им се смеем?Правят постоянна пропаганда срещу л ошия Запад- Европа и САЩ, но...не виждам да си карат ледите.Всички само към немски коли залитат.Че, ако бяха само колите, с мед да ги намажеш.А, ако погледнем тук, същото като в Русия- олигарси, корумпирани политици, корупция, слугуваща прокуратура и служби за сигурност. И платени от КГБ партии.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отворковци, не се смейте на руснаците, ами първо погледнете нашата кочинка и нашето автомобилостроене! А, чакай малко, ама ние май изобщо нямаме такова - нито наше, нито чуждо...
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ладата е много по хубава от това смешно Ауди.Колко кила картаофи фаща багажника?И теглич даже няма.Тия сигурно не са монтирали и газова уредба.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДа бе това не мога да разбера. Толкова голяма държава, толкова много ресурси и не с направили нищо. Това което сега ще излиза от Нисан-Рено е просто поредната Дачия тип кола с емблемата Лада и само тя ще е руска в цялата кола...
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да видят и те руснаците как се прави модерна кола най-после.