Не автомобил, а звяр! Със 100-годишна гаранция

Германци построиха всъдеход с уникален дизайн
11 окт 2017 13:20, Красимир Ангелов
71
Не автомобил, а звяр! Със 100-годишна гаранция
Снимкa: Partisan Motors

Немската компания Partisan Motors представи своя всъдеход с името One, който е създаден за въоръжените сили. Създателите му са готови да предложат 100-годишна гаранция на автомобила.

Габаритите на машината са дължина 4,72 метра, широчина – 2,3 метра и височина 2,23 метра. Освен версия с 3 врати, компанията ще предложи и пикап с 5 врати, както и модификации с 6 и 8 колела. Като опция от Partisan Motors предлагат брониране на долната част, което ще предпази возещите се от взривове от мина или граната.

Според създателите на всъдехода, многото варианти на каросерията са възможни благодарение на опростената конструкция. Машината може да бъде оборудвана с различни силови агрегати, които лесно и удобно се обслужват. Първата версия ще получи 2,8-литров турбодизел от Fiat, който може да работи в комбинация с електромотор.

Характеристиките на агрегата не се съобщават. Не е известна и цената на автомобила, както и кога ще може да стартира серийното му производство.

Още снимки на мощното возило вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: всъдеходPartisan Motors
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
9
 
! Отговори
я-я преди 6 години
аеродинамика и външен вид на планинска хижа
44
2
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
Ми според мен, точно така трябва да изглежда воена машина предназначена за блата, гори, кър и др. терени а и по нея ще се стреля... Пък и 100г. гаранция за воена машина е внушаващо! Значи някой е мислил и работил по тоя проект.
43
5
 
10
 
! Отговори
Девил преди 6 години
Прекалено много *** си вярват, че такова нещо като немска инженерна мисъл все още съществува. А това горе на снимката прилича на ковчег на колела. За нищо не става.
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пролича на лего правено в китай
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това може да претендира за каруца, но не и за военна машина, направена с цел да спазява животи. Заобля се не щото да е красиво само или аеродинамично, заобля се и за да се пробива трудно бронята.
40
2
 
3
 
! Отговори
Циник до 40 преди 6 години
Сравнено с "отказването на САЩ от защитата на климата" Дизелгейт поне за мен - е отстраняване на конкуренцията!А качеството на немските продукти е все още на световно равнище!Епъл произвежда в Китай...Найки във Виетнам...нищо по-различно!
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този правоъгълник ще бере сериозни ядове откъм аеродинамика и обтекаемост.
38
2
 
5
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
Тя тази "Немска инженерна мисъл" ,вече си я няма ,има немска маркетингова мисъл и "бранд" сглобени в Азия.Прав си на практика ,но в момента нещата са много различни от преди 15 години.Всичко дето е германско ,не се прави с идеята да е качествено ,а да се продава и то на добра цена.Дизелгейт за пример и куп други.
37
0
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Каква е тая оранжерия?
36
9
 
3
 
! Отговори
Циник до Веско преди 6 години
Не знам защо ми изтриха предния коментар!Но не мога да водя спор - когато ме трият!А и целия свят - признава...и уважава немската инженерна мисъл...само *** с мускалите не!
35
0
 
7
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Бе, това творение да не е било приготвено за 1 април ? Ми то няма едно нещо да му е читаво ! Да не са го творили мигранти ???
34
2
 
13
 
! Отговори
Жоро павето преди 6 години
Партизанска фирма(уж немска) създала военна таратайка с двигател на Фиат.........Е такава шега само руснак може да измисли и публикува :))))))
33
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БРЕЕЕЙ . . . .И не е русссской болшой ????русссските ръждясват след 1 година и след 3 се разпадат (справка лада Нива) :)
32
6
 
9
 
! Отговори
Веско преди 6 години
До ЗзЗИзбягвам да влизам в спорове ама щом си ги видял да поясня. Хич не ми пука кой си мисли, че е "изобретил" автомобила. Във всяка европейска държава са правили опити да заменят коня с някъв мотор. Бенц е направил няколко триколки с едноцилиндров двигател и почнал да ги продава. Подразни ме изречението "Когато немците са правили автомобили - американците са яздили коне!" което е леко детинско. Когато Форд е продал милион автомобила, германците са продължавали с гаражни експерименти.
31
4
 
7
 
! Отговори
БРЕЕЕЙ . . . . преди 6 години
И не е русссской болшой ???? Не може да бъде ! Нали само руснаците имаха военна техника , нали само тяхната техника се показваше и хвалеше по сайтовете тук . А сега тези и с такава гаранция , аааа . Сигурно е лъжа ! И не е руски всъдеход . . .
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"НЕМСКА ИНЖЕНЕРНА МИСЪЛ!" това е най-голямата шега на 20ти век. Лошото е че прекалено много i.диоти я взеха на сериозно
29
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха изглежда като ламаринен гараж с гуми.Вярно това мога и сам да си го сглобя с един ъглошлайф ,електрожен и малко кухи профили.Вратата с тел ли е вързана ?
28
5
 
5
 
! Отговори
Циник до ЗзЗ преди 6 години
И подобна глупост...за Мерцедес - скоро не бях чувал!Мерцедес е трепач!Скоро приятел пропътутува Руут 66 ...с нает 5л. Форд Мустанг...не можа да спре да се оплаква! Барака...кошница...и прочие
27
2
 
2
 
! Отговори
Циник до ЗзЗ преди 6 години
Аз не говоря за ПЪРВАТА ПОТОЧНА ЛИНИЯ...ИЛИ ЗА ФОРД КАз говоря - кой е изобретил ДВГ и първият автомобил.
26
0
 
4
 
! Отговори
Циник до Веско преди 6 години
Наскоро четох, че швейцарците оспорват Карл Бенц като откривателЦитат:Vor Benz hatte der Wiener Siegfried Marcus 1870 einen Kraftwagen mit Benzinmotor zum Fahren gebracht. In der Schweiz setzte zu Beginn des 19. Jahrhunderts Isaac de Rivaz einen Handwagen mittels Gasmotor in Bewegung und erhielt ein Patent. ДА ВИЖДАШ НЯКЪДЕ АМЕРИКАНЦИ????АЗ НЕ!НЕМСКА ИНЖЕНЕРНА МИСЪЛ!