Всичко ви се вижда скъпо? А $45 млн. за рядък модел Ferrari!

Очаква се колата да счупи рекорда за най-скъп автомобил
21 юни 2018 22:35, Анисия Иванова
10

Рядък модел Ferrari 250 GTO се очаква да счупи рекорда за най-скъпа кола в света. Спортният автомобил от 1962 година отива на търг през август в Калифорния.

Според Сотбис колата може да бъде продадена за не по-малко от 45 милиона долара. Автомобилът е една от 36-те машини от серията GTO, произведени от италианската компания между 1962 и 1963 година, които са запазени в оригиналния си вид до наши дни.

До момента рекордът за най-скъп автомобил в света бе поставен през 2014 година, когато класическо Ferrari от серията GTO бе продадено за малко над 38 милиона долара, съобщи Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ха ха българският мъж е уникален. Ще похарчи 45 милиона за една кола, а после ще пести и ще й слага газова бутилка ха ха Сигурно в нея ще си носи и зимнината от село. Ех икономии трябват, толкова пари е дал...:))))
6
0
 
5
 
! Отговори
Св преди 5 години
Е за бутилката, може да се направи отгоре конструкция и на покрива и да се сложат няколко бутилки (виждал съм на един опел, не стои лошо), може да се пръсне с червено, да не загрозява. Иначе ако е обикновена - още по - добре - 500 лв. за моно. Щото с газов ще мине хилядарка. Клапаните май могат да се преправят. Ще го мисля, сега се стягам за търга и тръгвам, щом има зелена светлина за газ-та :)
5
1
 
3
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До СвГаз може да му се сложи,само клапаните да издържат, евентуално.Обикновена газова,щото нема електроника.Проблем ще е само бутилката,щото харчи здраво.
4
5
 
1
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Що за ценности-нещо произведено от ФИАТ(собственик на Ферари) да струва толкоз пари...Да беше нещо от Микеланджело-разбирам.
3
0
 
5
 
! Отговори
Св преди 5 години
Колко харчи и може ли да му се сложи газ на тоя двигател?
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За български политик това са джобни пари. Те са ни откраднали много повече.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо си мисля че тази година, беше продадено пак такова за 70млн. евро.