Как редките DMC DeLorean се спасиха от урагана Дориан?

Автомобилите били пратени в сервиз на компанията
12 сеп 2019 14:53, Нели Христова
5
Как редките DMC DeLorean се спасиха от урагана Дориан?
Снимка: Facebook

Рядкост е да видиш дори и един DMC DeLorean на живо. Всъщност, дори е  странно. Но заради урагана Дориан, поне 20 от тях бяха събрани в склад, за да бъдат предпазени от ужасяващите ветрове. А това навярно е било зрелище.

Още по темата

Във Флорида се намира един от сервизите на The DeLorean Motor Company, които осигуряват поддръжката на редките коли. В щата, също така, живея и няколко собственика на легендарния автомобил от "Завръщане в бъдещето".

След като било наредено хората да се евакуират, взимайки само най-ценното със себе си, повечето собственици започнали да търсят безопасно място за любимите си автомобили. Складът на The DeLorean Motor Company отворил вратите  си за тях.

След като ураганът премина, компанията съобщи във Facebook, че не са били засегнати тежко от вятъра и колите са оцелели.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ггг преди 4 години
Супер!! Сега ще мога да се върна в времето с тях.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може и да знаете...Напишете в гуглата "tucker cars".Повечето неща дето ги има ся по колите човека ги е направил педесетте години на миналия век, като турбото, климатика регулируеми неща и т.н.А отделното плащане на екстрите той го е измислил. За което Големите Три са го осъдили, "че взима пари за неща, които не съществуват"Колите с трите фара!
3
2
 
13
 
! Отговори
anon преди 4 години
душички. добре, че са оцелели. те са едно напомняне, че всичко иниовативно създадено от "малкия човек" става веднага мишена на големите компании...
2
1
 
15
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Те и сега не са много евтини, но конструктивно имат доста проблеми и трудно се работи толкова рядка кола особено извън сащ
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има много народ, които се надява, че един ден ще струват милиони. Надяват се от 35 години вече ...