20

боко боцков

преди 9 години

абе вие гласувайте за батя си боко...па после да нема...ама незнам,нечух,невидОх

19

Анонимен

преди 9 години

*** на седмицата!

18

ГЕРБСП

преди 9 години

Бойко с к'ви пари си купи Audi за 700 00 лева бе, страдалнико??Самолети, пури, МакКейн, Ердоган, Тимошенко, Катар, Ал-Нусра, ти си по голям *** и от Царя бе, *** мутроид долен !!!

17

хаха

преди 9 години

еи ся бате ви боцко ще ви оправи няма да се плашите

16

Анонимен

преди 9 години

Той крахът започна от Борисов. Пък си е от същата боя.

15

Анонимен

преди 9 години

Казвах си нещо липсва днес ето кой е бил

14

dim

преди 9 години

Борисов е напълно прав.само тези които са въртели далавери при комунистите ги е страх от него защото ще ги спре,затова плюят толкова,играта свърши.

13

СИТУАЦИЯТА СТАВА ЗЛЕ

преди 9 години

ФАЛИТ ще донесе БОКО! бойко иска до 100хилки евра и от там нагоре СЕЧ,този СЕЧ ще е катастрофа за цялата страна!чудно а държавните пари (доста милиони) в КТБ и те ли до 100хил евра ? тези на бтк 7млн,ТЕЦ Марица 20млн,няколко общини с по над 10млн всяка,съдилища,частни фирми и те ли до 100хил,за гражданите да не говорим..има стотици фирми,загубят ли хиляди работници отиват на улицата,няма да се спасяват парите само на вежди и на 5-6милионера,а на бизнеса,на гражданите!КАРТИНКАТА е по ГЛОБАЛНА !

12

kiro

преди 9 години

DA PRAVI SI BORISOV NO ZA SAZHALENIE I PRI VASHETO UPRAVLENIE NE E KOI ZNAE KOLKO RAZLICHNO

11

se

преди 9 години

Бойковизми и тъпизми вече 14 години!Докога народа ще позволява този клоун на българския преход да се поевява на сцената.Това момченце дебеловтаро освен да *** жлъч и черен хумор друго не може.Раздели народа с поведението си и приказките си.Дясното в БГ е пошло защото дава възможност богаташчетата да се гаврят с материала.Заплати по 300 лева нередовни а ток по соларни цени.ГЕРБ са антинародна банда подкрепяща мутризацията и алчността на малцина тарикати за сметка на човека работещ за хляба

10

художника

преди 9 години

До ИвановА бе пич, я се огледай! Бездарника с бездарен живот е пред теб... в огледалото. И никой не ти е виновен. Нито Бойко, нито Станишев, Доган, Асан и т-н.Колкото и да вилнееш, може само да си счупиш клавиатурата- нищо повече, БЕЗДАРНИК !

9

Анонимен

преди 9 години

ГЕЙРБ

8

боцко

преди 9 години

При кой министър-председател държавните пари бяха вложени в КТБ?

7

Анонимен

преди 9 години

Борисов държеше парите на държавата в КТБ, оттам ги извади служебния премиер Марин Райков. После БСП искаха пак да ги вкарат. Изводът е, че единствено Марин Райков се опита да спаси държавата.

6

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА КЪДЕ ОСТАВИ СТАНИШЕВ БЕ ЧЕРВЕН ***. НЕ СТЕ ЛИ МАНДАТОНОСИТЕЛ БСП. НЕ СЕ ЛИ ЦЕЛУВАШЕ СТАНИШЕВ С МЕСТАН ИЛИ БОРИСОВ БЕШЕ. КОЙТО СИ МИСЛИ ,ЧЕ БОРИСОВ ИМА ПО-ВЕЧЕ МИЛИОНИ ОТ СТАНИШЕВ МНОООГО СЕ ЛЪЖЕ ИЛИ СЕ ОПИТВА ПАК ДА ПРЕМЕТНЕ БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ ОТ СЕЛО....А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДОГАН ,КОЙТО ВЕЧЕ СИ ИМА И ДЪРЖАВА С БЛАГОСЛОВИЯТА ОТНОВО НА СТАНИШЕВ !

5

edin

преди 9 години

Това е двойник на Бойко-той не е бил в управление на Бг само преди една година.

4

emil.popov.35

преди 9 години

Кристално ясно се вижда и от последните събития, че зад всичко стой ДПС /цялата й гнусна върхушка от рожби на ДС и две-три нейни олигархчета/. И вместо като народ да се обединим и да смачкаме тоя гнусен башибозук веднъж завинаги, ние пак се дърляме типично по нашенски. Е няма да прокопсаме, никога!!!

3

Факт

преди 9 години

Колкото и да не го харесвам, в случая е прав.

2

Анонимен

преди 9 години

Доган, Борисов, Пеевски и Цветан Василев създадоха пирамидата КТБ, източиха я, а сега държавата ще им поема масрафа с парите на всички български данъкоплатци. Това е простата истина. Всичко останало е порно. Най-голямото порно е, че ГЕРБ и ДПС не носят отговорност за престъпленията си, а по-голямата част от онези, които бяха ограбени от тях ще ги изберат да управляват отново.

1

Иванов

преди 9 години

Тикво, твоите родители и тез на кликата около теб са избивали невинни Българи, ти червена мутро майкопродана, турско-американски ибрик заслужаваш да ти ортежат двете ръце и да седиш на кол до края на мизерния си бездарен живот !!!