123

уф, двойни стандарти

преди 8 години

как ни мъчиха нас и другите източноевро. странигодини наред с визи, разрешителни, курсове и какво ли не...Тези ги посрещат на центр. гара мюнхен и ги разпределят в мюнхен директно или в околноститте. А дори за бедните немци няма жилища, приютите са пълни. А отслужбата за жилища са горди, че имат предизвикателство да уреждат мълниеносно жилища за емигрантите.Нали уж миграцията по бедност беше престъпление.

122

Така правят по света

преди 8 години

Пратете ги обратно да воюват за Свободата си!ТАКА ПРАВЕШЕ И ТАТО---затова няма , нито виетнамци ,нито сирийци, нито ливанци , нито латино американци тука ...ТОВА Е ПОХВАТА НА ВСИЧКИ СИЛНИ ДЪРЖАВИ И СЪЮЗИ ПО СВЕТА !

121

за 151..

преди 8 години

За мене --работа ще има винаги /лекар съм/.За въшкари като тебе -НЕ!

120

Анонимен

преди 8 години

Ти сигурен ли си че няма работа в Европа ?

119

ИЗХОДА Е ПРОСТ:

преди 8 години

КАКВА РАБОТА В Европа ,бе...??!!ТО ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ НЯМА .....ТИЯ ИСКАТ ЗА БЕЖАНЦИТЕ...??!В Сирия има работаза всички емигранти и бежанци!Само ТРЯБВА ДА СИ ОТВОЮВАТ СВОБОДАТА!НАУЧЕТЕ ГИ, ВЪОРАЖЕТЕ ГИ ...И ОБРАТНО!!!

118

Изхода е прост:

преди 8 години

Това може да направи едно "привременно правителство" базирано в чужбина!Сирия е за сирийците!Африка --за африканците!ЕВРОПА--ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!

117

Анонимен

преди 8 години

"Дайте им работа нс младите бежанци, за да не мислят за опасни начинания". На първо място казвате да им се дава работа преференциално, на второ място признавате, че са склонни да вършат мизерии, което е продиктувано от културни и религиозни особености и различия. Т.е. да приемаме с отворени обятия високо-потенциално опасни хора. Местните и родните младежи тръгват ли с калашници и бомби да трепят цивилни само защото нямали работа и нямат кво да правят? Егати несериозната статия ...

116

ИЗХОДА Е ПРОСТ:

преди 8 години

НАПРАВЕТЕ СИРИЙСКИ ЛЕГИОНИ И ГИ ПРАТАТЕ ДА СЕ БИЯТ ЗА СВОБОДАТА СИ В СИРИЯ !КОЙТО ИСКА ЧУЖДО ПОДАНСТВО --ТРЯБВА ДА ГО ОТВОЮВА С ПАРИ ИЛИ КРЪВ!КАТО НЯМАШ ПАРИ ---ПЛАЩАШ С КРЪВ!АМЕРИКА ВЕЧЕ ГО НАПРАВИ В ИРАК!!!!!

115

Анонимен

преди 8 години

Защо не ги пуснете в Америка и да им дадете да печелят??Да видим как ще стане тази работа и как ще спечели човек,който не знае нито да чете,нито да пише,нито да смята,а знае само наизуст строфи от корана!!Пуснете ги,де!!Пуснете ги да видим и ако успеете,да учудите цял свят как ги приобщихте!Лесно се пишат коментари и се дават наставления отвъд океана,където яйцето ти е далеч от ***!!Лицемери,двуличници!!!Знаете само да им цоцате природните богатства,а цял свят да ви рине ***!!!

114

Анонимен

преди 8 години

***, лека полека си заминавате :)

113

Анонимен

преди 8 години

Вица на деня е че може да има комунизъм !

112

Анонимен

преди 8 години

25-30 годишни здрави мъже,бягат и реват"..ама те убиват..."КОЙ ОЧАКВАТЕ ДА ВИ ВОДИ ВОЙНАТА БЕ?!?Я обратно,грабвай автомата и се бори!Щом искате да живеете добре,направете го!ама така е най-лесно,нали?Много обичали Сирия,ама не искали да служат!!И всички се обливат в сълзи пред сополивите малачета!Нали знаете как работи схемата-първо жените с по една тумба м.ай.мун.чета се установяват,после идват и мъжете!!

111

Анонимен

преди 8 години

Няма да спра да пиша коментари срещу СССР-2, докато червените кратуни не се гътнат.

110

Анонимен

преди 8 години

Момчета и да се напъвате до утре няма как да стигнете Америка...

109

Анонимен

преди 8 години

Прекрасно. В такъв случай може ли мигрантите да започнат работа за списание "Икономист"? Или пък да им се уредят билети за САЩ, където ще подпомогнат икономиката?

108

Анонимен

преди 8 години

Време е да си го кажем: Това е войната на янките срещу Европа. Буквално се правят рекламни кампании за това, как в Европа ги чакат с хляб и сол, дават без пари жилище, безплатно образование, медицинасаки грижи, пари на ръка...А тези хора дори не знаят къде отиват. Без образование, мюсюлмани, хванати "от гората", без език, не ползвали ел.ток, и естествено, мъже. Ако останат, водят след себе си огромните си семейства и става мазало. Янките са ни врагове, искат ни в поза партер.

107

Пускай си ги ти

преди 8 години

Егати *** заглавие.Единственият начин да печелиш от емигранти като им даваш зелена карта, след като са покрили куп изисквания.Тия не владеят европейски езици, не се знае кой какво може да работи, ако е някой е бил правист в неговата държава какъв ще го дърви н Германия.Аз съм електроинженер, ама понеже съм на 35г в Асвтралия не мога да отида.ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ АМЕРИКАНЦИТЕ, ТЕ ОТВОРИХА КУТИЯТА НА ПАНДОРА.

106

Соломон

преди 8 години

До ареВ България с труд не се печели, защото държавата е мафиотска и крадлива. всеки държавник в тази страна когато и да го утрепеш ще е късно.Извинявам се за острия израз но той е най точен. До днес няма наказан държавен крадец. Нали така? Защо? Защото държавните крадци са в съюз с правосъдието, Заедно крадят и надуват държавната администрация която 80% бездейства и иска да яде

105

да бе,да

преди 8 години

А защо саксиените умници от Икономист не огледат арондисманите около Париж,и да кажат колко са предприемчиви арабеските,и колко от тях не получават помощи!*** простотията!

104

Соломон

преди 8 години

До bosКой мислиш че в Израел направи от пустинята Рай ? Как стана това ? Много лесно, с акъла на евреите и труда на арабите . Но за целта българската държава трябва да вдигне стандарта и заплатите. Как става това ? Много лесно. Средната заплата на чуждия работник 30% по-ниска от тази на българина. В тези 30% да влиза цената на визата и задължителна работна застраховка. Ако държавата продължава да краде и не вдигне жизнения стандарт- парите, никой няма да иска да работи в нея дори и българите.