94

|V|art!n

преди 7 години

Ми то половината българи бяха членове на партията преди да падне комунизма, значили че децата на всички тези хора трябва да бъдат заклеймявани? Някои хора хич не мислят.

93

Анонимен

преди 7 години

119- Роб си ТИ- аре- бегай да копаш на нивата, защото главата ти е куха и празна и за нищо друго не ставаш! Робите са в ислямските държави! Не стига, че си рускоислямски роб- щото ваш *** умира за мюсюлманите и им е построил в москва най- голпмата джамия, ами и се гавриш с българите! Когато БЪЛГАРИТЕ сме имали ГРАДОВЕ И АРИСТОКРАЦИЯ, турците не сте имали и помен от бейлик, да не говорим за държава:)

92

Анонимен

преди 7 години

До 105- Ислямски селянино- фелахНяма исландски или ислямски селяни робе. Има само селяни. От тези животни се иска само да се подчиняват на властта и да си плащат десятъка на господаря си

91

Анонимен

преди 7 години

115- Аз съм АПОЛИТИЧЕН човек и не съм политик, който е изкарал някаква следдипломна квалификация и вече се пише юрист! Впрочем- какво общо има между ПОЛИТИКА, който визирате- лице, което НЕ Е правоспособен юрист, и мен- човека, завършил юф в СУ. който НИКОГА не е бил политик, комунист, ченге, дете на комунисти и т.н.?!

90

Анонимен

преди 7 години

105- Ислямски селянино- фелах:), от що си недоволен? Това са законите на БЪЛГАРИЯ, а не на родния ти Арабистан! Тогава? Теб какво те засягат БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ? Или искаш да дойдеш от родната си държава и в България насила да насадиш собствените си ислямски навици? НЕ- НЕ ТИ СЕ РАЗРЕШАВА! Бегай сега да пасеш овцете и кравите! Селянджър арабски!

89

1

преди 7 години

До Анонимен111,анонимен и ти ,като цецо-физкултурника,да не си изскарал,курсове по право, 96,на много грамотен,юридически език ти го е написал.

88

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 106 Да за да не станат 20 000

87

Соломон каза

преди 7 години

Само властимащите имат права селяни, вие имате само правото да си плащате данъците навреме роби. Единственото което се иска от вас е подчинение селяни.

86

Анонимен

преди 7 години

96- Това, което пишете , е невярно. Защо си въобразявате,че без да сте следвал 5/6 години в юф, знаете как точно да тълкувате нормативен текст? На това тълкуване един правоспособен юрист се учи и упражнява през целият си професионален живот, а Вие си мислите, че без специализирано юридическо образование можете да тълкувате текстовете на законите?! Защо за неподплатено с нищо самочувствие? Законът НЕ ОЗНАЧАВА това, което Вие твърдите!

85

аз

преди 7 години

До Анонименdo 97ама ти сериозно ли стигна до тази мисъл!!!???носиш шапка и шал през зимата за да се предпазиш от студа а не целогодишно и поради безумни религиозни закони!!!в едно общество трябва да има ПРАВИЛА които дават еднакви права на МЪЖЕ.. ЖЕНИ ..ДЕЦА...или на хора поради някаква причина с различна полова ориантация !!

84

Анонимен

преди 7 години

Този ДУПЕтат е с Ислямско име,но колко е мюсюлманин е спорно,защото се съмнява и за Забрадката.Да вземе да се ограмоти относно религията си,защото е срам да се нарече Мусюлманин,а да не знае елементарни неща свързани с религията му.

83

Един Българин

преди 7 години

До от РусиАз пък съм скиор и карам с очила, шал и шапка. Обличаш се по същия начин и си част от спортна проява - иначе глоба и за мен това е правилно. Иначе можеш да ме взривиш, а аз не искам.

82

Анонимен

преди 7 години

този "закон"е пълна тъпотия,заради 20 жени се приема закон...

81

до 91

преди 7 години

Шаловете и шапките са разрешени през зимата...----Трябва да се забранят. Данъкоплатеца съществува поради една единствена причина - да си плаща данъците. Това измръзване и хипотермия е валидно само ако има вероятност селянина да получи трайни увреждания който да не му позволят да си плаща данъците навреме. А когато види представител на реда трябва да си маха приспособленията и да се подчинява псе.то. Така се обучават на ред, дициплина и ПОДЧИНЕНИЕ селяните.

80

Revolution_

преди 7 години

ДПС е партия престъпно направена, тая е против етническите българи.

79

от Руси

преди 7 години

ами аз като живея у Руси и когато има яка фъртуна, си увивам главата с шал, ко прайм тогиз?

78

Колко от жените-

преди 7 години

мюсюлманки знаят, че фереджетата са били забранени и от Ататюрк, и от последния шах на Иран? Колко от тях знаят какво са направили тези двама мъже за своите държави?Разясненията, поднесени в достъпна форма, са много по-ефикасни от забраните.Съвсем друго е положението при един етнос, който надяна бурки на жените си заради щедрото ежемесечно заплащане. Тук веднъж вече обсъждахме как ще реагират тези същите, ако някоя нудистка организация им предложи тройно по-високо заплащане :)

77

Трябва непрекъснато

преди 7 години

да се въртят по телевизиите клипове, които да са изградени върху сведенията, изложени в изказването на депутата Семир Абу Мелих, особено преди и след турските сериали. важно е да има подходящо заглавие - както има Сайт за ислям, Денят започва, На четири очи, така трябва да има и поредица, в която специалисти да обясняват някои исторически факти. Не са виновни жениците, които попадат на проповеди, изнасяни от незнайни чужденци, които могат дори да нямат религиозно образование.

76

Viktor Make :)

преди 7 години

Ako moje zabrana za pu6ene na op6testveni mesta a vku6ti koi kvo iska da si pravi , togava I s burkite da e taka. Kolko Cyrkvi na km2 v Turciq, tolko I v Bylgariq Djamii!!!!! Nali za tolerantnost govorim trqbva ot dvete strani da go ima

75

р

преди 7 години

Каракачанов е турчин ,ВМРО е подпомагало младотурците след 1908 в дебългаризацията на Македония.Същото правят и днес под маската на Левски и Ботев маршируват хиляди гавази ,а Сидеров е най -големия еничарин взел пари от Пеевски .Симеонов е етнически черкезин ...... Под патриоти в БГ са турски хора ,не случайно Нотев и Каракачанов (Караибрахим) бяха номинирани от същата ДС мафия дала орден на Ахмет Доган .Мислете хора.