24

Uran

преди 7 години

проблема с подпочвените води и замърсяването с урана се знае повече от 20г. от хората в района

23

А, У СОФЕТО...

преди 7 години

...НАЛИ КОПАХА УРАН У ......Н.ИСКЪР И БУХОВО и ЯНА ....???!!!!!ТАМ---ВОДАТА ..КАК Е.......??!!КАЗВАЙТЕ------ ЗА ДА ИЗКУПИМЕ МИНЕРАЛНАТА ВОДА ....И ДА Й ДИГАМЕ ЦЕНАТА.....!

22

аре

преди 7 години

баща ми, бог да го прости, е бил трудовак в родопите в уранова мина три години, тъста ми се пенсионира на 42 миньор в уранова мина, аз няма да ви кажа от кой регион съм , за да не плаша хората но на мен и моите връстници зъбите ни окапаха оше на 15-16 години, в махалата мъжете до 60 години умряха, останахме 2-3-*** и с любопитство се броиме всека сутрин! уранодобива процъвтяваше при соца, с неговата специфична химическа обработка на залежите, която тровеше половин държавата ... сега се сетихте .

21

Сандокан

преди 7 години

Както всеки друг успешен президент и Тавариш Льотчика се гласи да напише книга за управлението си. Време му е!Неговата ще е с гръмкото заглавие: "Как да станеш политически труп само за 3 месеца"

20

Анонимен

преди 7 години

До смЕхЛошото е, че повечето от отговорните за укриването тогава партийци измряха, но насаденият манталит и разбиране избуя и май ще го пребъде. Защото по душа нашенецът винаги си е бил партиец. Винаги неговата партия и вожд са най-, а на другите - мамата! Дали това свойство иде от бита и битовизма или е унаследено от закваската на средата, не се наемам да отговоря.

19

БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА.

преди 7 години

....АМА , ЩО НЕ МУ ДАВАТ ДОКУМЕНТИТЕ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ И .... УРАНОВИТЕ ДОБИВИ....??!!!!ЗНАЧИ-----ДРУГАРИТЕ НЕ ГО БРЪСНАТ И "ЗА ЦЪРВИВА СЛИ.ВА"... ДОРИ....ХА,ХА,ХАААААААААА ЩО ТАКА ,,БЕ ДРУГАРИИИИИИИИИ....???!!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Този една жена не можа да изгледа пък България ще управлява.

17

Анонимен

преди 7 години

Радев, Радев.

16

Анонимен

преди 7 години

Съществуват редица смущаващи факти относно договорите, според които се финансира двуредова ограда, но се изгражда едноредова....................НИЩО НОВО ЗА ГЕРБУРАЦИТЕ. ТЕ КРАДАТ ВИНАГИ 50%

15

НЯМА ПРОБЛЕМ ,БЕ....

преди 7 години

"УРАНА"-- Е "БРАТСКИ" -------ОТ ВРЕМЕТО НА СССР И ТАТО...!ПИЙТЕ СИ СПОКОЙНО "АСТИКАТА" .....ха,ха,хаааааааааааааа

14

+

преди 7 години

До zeusE нали за това казват, че са укривали данни, защото не са ги обявили в изследванията, иначе нямаше да са укрити.

13

Анонимен

преди 7 години

А СОФИЯ КОГА?

12

Анонимен

преди 7 години

От сутрин до вечер пишете че в Турция няма демокрация, нима демокрацията се състои от една лична карта. Баламосвате хората с този уран, наложете данък безплатна лъчева терапия.

11

Анонимен

преди 7 години

аз не знам, толкова ли сте наивни или на такива се правите!? доведете независими експерти да изследват водата и да обявят резултатите! а не да ми се упражнявате на тема - Бойко зарази водата в Хасково! бе, няма кой да ви се върже, тва не става току така - по време на управлението на ГЕРБ свише червения бог на бесепарите е заразил водата за да може елена червената да свали правителството! отвратителна манипулация! сталин не би се сетил! поклон от путин, завист от гьобелс!

10

Анонимен

преди 7 години

Тоя ги приказва същите като повечето форумци тука - чух, че фризьорката го чула от един клиент, който чул, че го пишело в газета "Факти и други".

9

звучи страшно

преди 7 години

значи - хасково...първомай...велинград...............и скоро във всички градове ???????????

8

Анонимен

преди 7 години

Респект!Браво,г-н Президент!Достойно!

7

Анонимен

преди 7 години

Нали си президент бе, имаш достъп до всички документи! Като казваш, че информацията е укривана, кажи от кого е укривана! Какви са тия приказки кати на старците в махленската кръчма?

6

смЕх

преди 7 години

Започва да мяза на Чернобил висшите *** знаеха ,а си траеха сега и гербавите *** карат по тоя тертип.

5

Жоро

преди 7 години

БРАВО на президента!СВЕТЛИННИ ГОДИНИ НАПРЕД СРАВНЕНО С ПРЕДНИЯ.