30

т

преди 7 години

Престанете да завиждате на путин

29

Анонимен

преди 7 години

Общо взето алабала и лицемерни усмивки . Явно ще има последен опит да се укроти Русия след, което войната ще започне. Очевидно е че Русия видя малко пари последните 15 години и реши да се прави на смела. Жалко. Можеше да е със всички нас и да се купе в пари и уважение.

28

Голем смех

преди 7 години

Много тъпо заглавие Веселинке. Как си го представяш, Меркел разпитва и обвинява Путин, а той мига на парцали и отрича. Това е руският император, не български министър-председател .

27

като картечница

преди 7 години

Разликата между Путин и баба Ангела беше огромна. Президентът говореше по същество, а бабата дърдореше празни приказки, като картечница, все едно, че е пред германския парламент.

26

Анонимен

преди 7 години

Кремълското фюрерче се е издуло като боксова круша !

25

сс

преди 7 години

А бе то и между Хитлер и Сталин имаше среща, а резултата го знаем.

24

Защо няма санкции

преди 7 години

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че преди 3 години, на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От убийците на Пороченко!

23

Анонимен

преди 7 години

Русия е най-силната и богата държава на света освен това Русия пак ще ни освободи от Турция и ще върне комунизма

22

:) :)

преди 7 години

Алоо смешния 24бе ти думичката майдан ,знаел ли от какво стана нарицателна, кой плати 5милиарда зада се случи тоз майдан.Тоз президент забегналия в Русия, да не би след демократични избори да изгуби властта си. О нези бременните жени в одеса избити изгорени с пречупени в кръста на обратно тела сигурно Пу ситин и зелените човечета ги избиха....чудно ми е ако намериш тска жена си майка си дъщеря си каква песен ще пееш умнико....

21

Анонимен

преди 7 години

Световните лидери ,трябва вече да са свикнали с лъжите на Путин.

20

Анонимен

преди 7 години

"Когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея, тогава ще настъпи спокойствие и мир."Ама първо Меркел ще пробва колко грее бензина в едно аутодафе като дедо си Хитлер.

19

смех

преди 7 години

Няма по смешни хора от руснаците.У Украйна имало преврат,Русия нямала намеса в вътрешните работи на Украйна,някви извънземни човечета помагали на сепаретистите,да се анексира чужда територия било демокрация.Германия и Франция предложиха на Путин общ съюз,като трябваше малко по малко границте да се отворят и да се изгради свободна икономическа зона от Лисабон до Владивосток.А какво направи Путин,запали война и нахлу в Украйна.Путин е американски агент.

18

Тийн

преди 7 години

Значи Русия е влязла и в Г-20? Еее, не е лошо, значи са много по-голяма икономика, отколкото ги мислят хората!

17

USMIVKI OT BERLIN !

преди 7 години

До Анонимен 20MERKEL ISKA SANKCIITE DA OSTANAT V SILA, AMA MALKO ZNAIAT ZATOVA,4E GERMANYA PO4TI NIAMA NIKAKVI SANKCII SPRIAMO RUSSIA I KUPUVA NAEDRO VSI4KO-GAZ,NEFT,RUDA....KOITO SA TAKA VAJNI ZA IKONOMIKATA NA GERMAIA. A ZA BALACITE-SANKCIITE TRIABVA DA SE SPAZVAT......

16

Анонимен

преди 7 години

Ето че и тая фашистка останка допълзя на четири крака пред Император Влад за ужас на шорошоидите дедо Шораш е на изкуствено дишане уста в уста от дедо Ротшилд в третополовия съюз

15

Анонимен

преди 7 години

Меркел спря Южен Поток и сега преговаря по Северен Поток 2. Честито на послушния Бойко и цялата евроатлантическа българска пасмина.

14

Ха-ха

преди 7 години

Тръмп е непредвидим Мурсул отиде да търси помощ от Русия с обещания за сваляне на санкциите западната *** загива. Путин винаги побеждавал

13

Анонимен

преди 7 години

Путин се опитва да прави бизнес. В политиката се месят Меркел, целият елит на ЕС и САЩ. В политиката на всички. Дори и на държави, отстоящи на хиляди километри. При това положение нямат никакво право да се обждат евроатлантическите кoпелета.

12

Баба Ванга

преди 7 години

Когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея, тогава ще настъпи спокойствие и мир.

11

ЦОНЬО

преди 7 години

нема що щом големио проблем на свето са *** у чечня