9

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Никакаквао вдигане на пенсии и заплати за просто смъртните българи,трябва нови депутатски лимузини с повече екстри да се купуват.Беден и неук народ лесно се управлява.

8

най-алчното

преди 7 години

същестнво на земята е българина -то да трупа и да крадне пари и нищо да не дава .е в дясно има обява -търсят работник в траурна агенция в София с хиляди умения 600 лв заплата !!! това е истината за "големите" заплати в София

7

Анонимен

преди 7 години

и за циг***нитe. Ликуй народе за Айшето има увеличение.

6

Леле мале!

преди 7 години

Да има да хвърлят повече на ало-измамници и да дават за врачки.

5

Ало-измамник

преди 7 години

Добра новина!Докато ги обиколим, ще минат 2-3 благодатни години!

4

Анонимен

преди 7 години

Това е много лоша новина. Това означава, че има повече от 800 000 възрастни хора трудили се години наред едвам свързващи двата края.

3

Баладжията

преди 7 години

За да има повече пенсии повече работещи трябва да хранят един пенсионер. А в България 7 работещи хранят 10 пенсионера и 1 куп *** покрай тях. За да има високи пенсии и ниска пенсионна възраст трябва да има раждаемост. Обаче българите сме заспало племе, забравихме как ставаше множенето. Знаем само да ревем, да се оплакваме, да търсим някой да ни е виновен, да чакаме на готово, някой да ни е длъжен и т.н. Нищо не разбирате от икономика, политика или каквото и да е!

2

Анонимен

преди 7 години

би било правилно, управниците ни да получават, колкото един пенсионер, за да имат поне някаква представа, защо България се обезлюдява!

1

Браво!

преди 7 години

Браво!Пенсиите вдигнахме на нашите майки и бащи, на учителите заплатите вдигнахме двойно дето се грижат за нашите деца, на полицаите дадохме да има сигурност, от контрабанда само милиарди взехме, даваме за инфраструктура пътища където има идват инвестиции, от Катар казаха колкото агнета произведем ще ни ги изкупят всичките, институциите ни уважават канят ни в Брюксел, границата пазим на цяла Европа, от контрабанда милиарди взехме,Браво!