9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7През това време в Западна Германия (например) построиха 10 Българии за същото време и без прогресивния соц.

8

Ceci_

преди 6 години

Да се изсекат комунистическите пояси веднага

7

Анонимен

преди 6 години

Поясите са изградени по времето на истинския социализъм -след 1947г до 1954г-под личния контрол на В.Червенков!Тогава тоталитарния режим редовно миеше улиците, изграждаше водоснабдяването и канализацията на селищата,строеше ж.п.линии, пътища, заводи,електроцентрали, летища...Грешката в развитието на БГ е,че се допусна "разслоение" в обществото с постановлението на Т.Живков за въвеждането на статута на "активните борци" и създаването на "червена буржоазия" въпреки упрека от страна на ККП!

6

Балчик

преди 6 години

Браво ,,смисленни коментари" особенно на 2 и 4. Кой ви ражда, кой ви възпитава,кой ви издържа бе недорасли философи.За какво ли са и на България такива същества като вас?

5

анонимен

преди 6 години

И ние в северо запада Лехчево имахме такива пояси и плодове си беряхме и по малко изсъхнали дървета за огрев имаше и снега се задържаше.Като дойде демокрацията за 2-3 години всичко това беше унищожено изсечено и въжения мост на Огоста нарязан.Хубавото е че в добруджа са запазени сигурен съм че и там е имало сеч но поне нещо полезно е останало.

4

Анонимен

преди 6 години

Друг полезен дейнос на поеса че има от къдя да берем дървета на печка

3

добруджанец

преди 6 години

Не видях в статията да се пише за огромната грешка, която държавата направи в зората на демокрацията, а именно поголовното изсичане на същите тези пояси при връщането на земята на собствениците. Слава Богу хората се усетиха навреме и спряха тази поголовна сеч, но вредата вече е нанесена, особено в региона на Добрич, посока Силистра. И въпреки това, никой от земеделците или който и да е, не е засадил едно дръвче, за да възстанови поясите.

2

Анонимен

преди 6 години

затвориха "тракия" за да може някой да спести едни пари от почистване и да даде процент на тиквун за да си купи топки за тенис!!!!!

1

bravo

преди 6 години

Bravo samo taka