49

Анонимен

преди 6 години

Браво на тебе играчо.

48

123

преди 6 години

И Хитлер мислеше, че руснаците са технологично изостанали, но Русия влезе с танковете в Берлин. Дойче веле върви по стъпките на Хитлер.

47

факт

преди 6 години

Дойче пропаганда пак пишат глупости. Санкциите направха Русия по-силна и най-важното по-независима. Те вече не разчитат на Запада за технологии, а запретнаха ръкави и сами започнаха да ги разработват или копират.

46

Анонимен

преди 6 години

Боби пак ли дрънкаш фантазии :) Вземи един руски комикс направи .

45

Боби

преди 6 години

До Анонимен 52Така Су-35 вече 3 година воюват в Сирия, Т-50 има 5 прототипа и за 2017 са планирани да се закупят 4 самолета производствен стандарт 0 - тоест за държавни изпитания, Форсирани са действията по експортния или Индийски вариант с цел 2018 да полети като прототип.Относно далечина на откриване как се смятарадара излъчва пр 1000дж енергияс увеличаване на разстоянието има загуби по експоненциален закон10 дж облъчват самолета1дж се връща0,01дж стига до радараRADAR ON = STEALT OFF

44

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВЕТЕ РУСИЯ ВИЖТЕ НИЕ НА КАКВО ДЕРЕДЖЕ СМЕ ???????????

43

Боби

преди 6 години

До Анонимен 50Забравяш КЪДЕ живеят РашкитеЕто ти само нещо за размисъл от 30 до 45% от цената на едноетажна къща е за изграждане на основи в Русия, За сравнение във Великобритания може да построиш 3 етажна къща без да влагаш средства в основи.Същото важи и за пътищата. За да се направи един нормален път се полага такава основа че тя струва по-скъпо от самия път.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36"Су 37 ще е с радар с обхват 400 км и засича "невидими", я провери колко е обхвата на радара на F22 и на още по-куция F35?"Ще, ще... :)) като гледаме и ескадрилите ПАК-ФА вече носят бойни дежурства.. :) с радарите с фазова решетка и новите двигатели :))Но имат рашките напредък де - поне започнаха да говорят за интерфейсна шина... 50

41

док

преди 6 години

Глупости. От години пишат, че Русия се е разпаднала. ***.

40

Анонимен

преди 6 години

И американците разбраха че стелт технологията е безсмислена, и вече не се хвалят толкова с нея. Ама не мога да разбера какво толкова ми хвалите ВПК на Русия. Да имат хубави джаджи и к'во от това. Средностатистическия руснак живее като средностатистическия българин. Нищо че по икономически показатели Русия са дооооста преди нас, обикновения човек не го разбира по никакъв начин това.

39

Анонимен

преди 6 години

Един смота н я к написал, че доларът се сринал, все едно 1евро не е 70 рубли.

38

Боби

преди 6 години

До Анонимен 37Ехх експертииСТЕЛТ е технология която намалява разстоянието на което се открива обекта (самолет, кораб, наземна машина) от противников радар действащ в определен честотен диапазон. И Така Ако имаш СТЕЛТ действащ в най-разпространения 3 см радио честотен диапазон и бъдеш облъчен от радар в метровия диапазон СТЕЛТа НЯМА ДА СРАБОТИ!Този ефект е установен отдавна и за това Китай разработва дронове с подобни радари а Рашките имат семейството НЕБО-СВ радари и екстра за Су-35 и Т-50

37

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са умрели кучета гледате малко в туба техни филми за технологичния сектор за втората световна правени са преди кризата с Украйна и ще разберете че при Тех нищо не се е променило .Технологично са в миналия век

36

ОЙ

преди 6 години

И нема такава електроника дето не може да се внесе от Китай!Е те такава още няма!!!!Така че давай нещо по свежо че иначе нашите загуби чет и цена нямат !

35

Анонимен

преди 6 години

20 милиарда за климатици в Ирак на година!!! Голяма сила няма що;)) Голям бюджет за нищо

34

Анонимен

преди 6 години

То неможе хем "Крим наш" хем и да има ядене ;)

33

ОЙ

преди 6 години

Да ви таковам коментатора.ДЕ ГО ТОЯ ПОСКЪПНАЛ ПЕТРОЛ БЕ БЕРЕТЧЕД!Я спри ракията и писането и оди на доктор.

32

Анонимен

преди 6 години

Стара информация;) Първите три най добри самолета са руски, и то според канадско проучване. Не е руско.

31

Анонимен

преди 6 години

Нали тук поместиха анализ на пентагона че руските дронове надминават технологично американските.

30

Анонимен

преди 6 години

"ащото и Ф22 и Ф35 го засичат от разстояние, от което руския пилот въобще не подозира, че срещу себе си има противник.":)Су 37 ще е с радар с обхват 400 км и засича "невидими", я провери колко е обхвата на радара на F22 и на още по-куция F35?