121

Анонимен

преди 6 години

До Нищо лично - Май преходът отива към логичния си грозен край.Дай Боже да е край! Може да е грозен, ама край!

120

почиващ в Гърция

преди 6 години

Отивайте в Гърция.

119

Анонимен

преди 6 години

Те, в Гъция размитат за нашия ***! Там ще е бой по кратуните и *** на проститутките, после в килиите.

118

АТОМНИЯ

преди 6 години

В Гърция такава простотия , *** и долна чалга няма !!!!! Там и полицаите са други - глобяват , арестуват и бият ......

117

Анонимен

преди 6 години

Задачка за "некои обединени другаре-патриоти" в БГ: Дадено е:"Русия плаща на всеки хотел по света, който "върти" "Первий канал" на руската телевизия!В "некои" турските хотели се върти само една българска телевизия и случайно това е СКАТ на тихото другарче В.Симеонов" ."Търси се:Кой и защо плаща на тези хотели да въртят само СКАТ? А може би Симеонов получава пари от братска Турция,за да организира референдума срещу нефтопровода Бургас-Александропулос и да п.люе по "Южен поток" и АЕЦ "Белене"?

116

Анонимен

преди 6 години

Ами той умният и можещ народ отдавна се изнесе зад граница. В страната останаха само връзкарите, лекетата и трибуквеноблизците.

115

Избегал

преди 6 години

Ебаxти и комунистическата манифестация, като при бай Тошо. Хайде всички на митинг да се слагаме на шефовете. Какъв про3д народ!

114

Анонимен

преди 6 години

Шефчето на книжарницата, обаче е закърпил оборот до следващия Август! к'ъв плакат искаш? Имаме дзИлен Хилектик, рОзъв, Джълт, и по-розАв. Имаме един шрифт само, не ми се обяснявай! На буква се плаща. Може и сяка дума - различно.. Картинката се плаща отделно! На пвц тръба ги връзваме културно - много протестанско е! Като истинско! Какво пищят тия, бе? Нали си имат бетон - да си го ядат. Предтавям си да си се набутал точно сега да почиваш и тия да ти крещят! Супер! През цялата година ни ривахти?

113

ХОДЕТЕ СИ В ГЪРЦИЯ!

преди 6 години

ХОДЕТЕ СИ В ГЪРЦИЯ!

112

Анонимен

преди 6 години

До 118То и англичаните все същата работа. Слънчев бряг изобщо да се затрие като дестинация във вида в който е. Защото това не е туризъм а алкохолизъм.Някой запитва ли се изобщо: Защо не си пият у дома всички дето идват там?АМИ У ДОМА НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ПОЗВОЛИ ДА ПРАВЯТ ТОВА, КОЕТО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ТУКВярно, че ден година храни, но чак пък такива ***......

111

Политкоректен

преди 6 години

До Нека да отидат в GRРаботещите ще отидат да работят в Гърция ,не че на копон ще ходят...Иначе Валерката добре знае ,че пенсионерите са най-многобройния и най- лесния за манипулиране електорат.Бабетата още вярват, че ще им стане 300 лв. минималната на нова година 2027 мейби за който оцелее....

110

Ами как

преди 6 години

Как да не протестират хората. След 23 - 24 часа, спират касовите апарати да работят -- а през деня има проверки. Та след тези часове най-много се крадне !!!

109

Нека да отидат в GR

преди 6 години

Бил съм на много гръцки курорти, включително на култовите Санторини и Парга и не съм видял нито една дискотека. Има единствено таверни. В 23.00 ч. всичко опустява и през нощта е тихо. Единство младежите с моторетки вдигат някакъв шум. Няма пияни, няма **** и предрусали. Чувал съм, че в големите градове като Солун и Кавала има клубове, които се помещават в звукоизолирани помещения, обикновено под земята. За да могат да работят трябва да минат проверка и да получат специален лиценз.

108

Валери Винкела СКАТ

преди 6 години

На Халкидики на трите ръкава има поне 10 курорта и поне 50 хотела...АЗ ЛИЧНО СЪМ ВИЖДАЛ---РУСНАЦИТЕ, КОИТО СА МНОГО НА ХАЛКИДДИКИ, СИ ПРАВЯТ КЕФА ОЩЕ ОТ ОБЕД С РУСКИ БАЛАЛАЙКИ И ВОЕННИ ПЕСНИ, И ДЪНЯТ ДОО КАВАЛА, ТОНКОЛОНИТЕ .

107

Selo Garmen

преди 6 години

Elate pri nas ve da si napravim nadpiavane i nadvikvane...hem da pokazvate malko bulgarski svrahzvukovi tehniki...

106

Аз обичам България

преди 6 години

Мойте колеги тук в Англия знаят моята страна само заради евтините *** и наркотици, благодарение на ей тея протестиращи дето спазват всички предписания.Браво на всички, които са против тези бенаказани мародери и бандити.

105

Анонимен

преди 6 години

Плакатите си приличат до един. Следователно някоя митра ги е поръчала на фирма и ги е раздала на работниците си. Въобще не прилича на импровизиран протес. Дали не са им платили и по някой лев?

104

Валери Винкела СКАТ

преди 6 години

В ГЪРЦИЯ ЧАЛГА НЯМА, И ТУРСКИ И ТЗЗИНГАНСКИ МУЗИКИ НЕ СЕ ПУСКАТ НИКОГА..Гърция има барове за купони, на остров Санторини има бар ''СКАНДИНАВИЯ''...Там пускат по силно музика, но не е такава простотия и простащина. И навсякъде 90 процента е местни гръцки таверни с гръцка музика.В Аспровалта има, на Корфу има, в Атина е пълно с всякакви дискотеки . На Тассос има евро-хаус дискотека за германците .

103

Анонимен

преди 6 години

Заминавайте и не се връщайте!

102

До 106.

преди 6 години

Какъв си ти бе и какво искаш да кажеш?