42

Иванов

преди 6 години

То това в политиката " Ще те съдя" от конкуретна партия е просто комплимент! Такова "животно"-осъден политик нема и нема да имаааааа.

41

Анонимен

преди 6 години

Кой смее да съди краля слънце?! Имали такъв съдебен състав който да посмее? Та нали над краля слънце е само шефа му господ бог!! Нинова нещо не е в час горката. Сигурно е падала от катъра и е получила земетресение в главата.

40

Анонимен

преди 6 години

Корнелия ще осъди лъжливите герберасти, няма начин. Те свикнаха да лъготят като Суджук бей, но Суджука държи Цацата и последният го пази. Но онзи Тодоров, най-смръдливите го////вномет, той ще много плаща за гадориите които прави. До вчера съдеше Боко, Цецо и Плювньо, днес имСмучка вувузелите. Като няма мозък да плаща.

39

До 39 Македонски

преди 6 години

В началото успяваха да ни излъжат, че за ББ и ГЕРБ гласуват по-ниско интелигентните хора. Верно е, че ЦЦ успяваше да фалшифицира изборите като ползваше имената на починалите, също така на емигрантите ни в чужбина.Обаче, държавната номенклатура и администрация се усети бързо, че ги управляват елементарни и корумпирани ГЕРБ-аджии и започна да подкрепя ГЕРБ. Така в джобчетата на държавната номенклатура потънаха 16 милиарда държавен заем, пари от фалшиви европрограми и какви ли не далавери.

38

Анонимен

преди 6 години

Да заявяваш, че партията ти не се страхува от дела, при положенеие, че неин депутат е подсъдим за рекет е меко казано смешно.

37

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо-червени и по-големи комунисти от гербаджиите няма.Е, затова.не.гие.страх от съда, защото по комунистически съдът е техен.Страх ги е само от партийния съд, Борисов да не ги подгони.Това.ако не е червена диктатура здраве.му кажи.

36

Анонимен

преди 6 години

Цецо, като заговорихме за ГЕРБ и дела, какво прави вашият виден представител Живко Суджука?

35

До ще време...

преди 6 години

До ще време Цецо,когато ще трепериш от страх,че престъпленията са ти мнооогооо. Отдавна щяхте да сте зад решетките,ако бяхте в друга държава с буден народ. Знаете,че робето не реагира и сте спокойни. Нооо,всяко нещо си има край. Няма нищо вечно и никой вечен.

34

Анонимен

преди 6 години

На снимката виждате един нагъл, самозабравил се престъпник, който открито заявява, че няма страх от дела. Интересно защо ли Брюксел иска съдебни реформи у нас?

33

fesa

преди 6 години

А какво е ГЕБР?

32

червен боклук

преди 6 години

До ДААААА....БАНДА КОМУНИСТИ.

31

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ не се страхуват от дела, ама само когато са на власт. Ей ги дойдоха на власт и Цецо светкавично го оправдаха по всички дела.

30

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

29

гарван с гарвана

преди 6 години

СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ ВМЕСТО ДА СЕ СЪДИТЕ............................... ВСИЧКИ СТЕ С ПАРТИЙНИ БИЛЕТИ!!!!!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Цецо, ами ако делото се разглежда в европейски съд? Там всичките дела сте ги губили.

27

Анонимен

преди 6 години

Че кога ГЕРБ са се страхували от дела за извършени от тях престъпления? Накрая съдът ги оправдава, а доказателствата по делото изчезват, като тефтера на Златанов.

26

Анонимен

преди 6 години

Цецо, не бъди толкова сигурен. Скоро ще паднете от власт и цялата ви крадлива шайка, навързани като суджуци крадци и некадърници ще отидете при бай Ставри.Парада ще го води лично шефът ти.

25

ДААААА....

преди 6 години

СКЪПИ КОМЕНТАТОРИ ВИЯ ВИДЯХТЕ ЛИ ЧЕ ЦВЕТАНОВ РАЗМАХА ЛИСТ БЕЗ ПОДПИСИ И ПЕЧАТ А ПРИ КОРНЕЛИЯ ИМАШЕ И ПОДПИС И ПЕЧАТ ЕЕЕЕ НА КОГО ДА ВЯРВАШ??? НА ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО ЛИ??? И КОГО БЕШЕ ПОКАНИ ОТ ГЕРБ ТОДОРОВ КОЙТО ПРЕДИ ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ ТАКА ОПЛЮВАШЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НО НАЛИ ЩЕ НАПРАВИ ПАК ИЗКАЗВАНЕ ПРОТИВ КОРНЕЛИЯ И БСП ЦВЕТАНОВ ЗАТОВА ГО ВЗЕЛ СЪС СЕБЕ СИ - ЦВЕТАНОВ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ИГРАЧ В ГЕРБ НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ ГОВОВРИ МНОГО И НИЩО НЕ КАЗВА ЕДНО И СЪЩО ВСЕКИ ПЪТ

24

Анонимен

преди 6 години

Краднелия *** е толкова ***, че по добре да мълчи. Но не, червените *** не се спират пред нищо. Но съдбата ги наказва

23

Mitkyla

преди 6 години

А така, занимавайте прокуратурата с всевъзможни глупости,а оук мутрите нека си мутреят и делата да се точат с години и пак да няма обвинения срещу тях.УНИКАЛНА ДЪРЖАВА,УНИКАЛНИ ТИКВЕНИЦИ,УНИКАЛНИ БЕЗДЕЛНИЦИ.Чудят се с какви глупости да се занимават и да се съдят едни други за щяло или не.ЕВАЛАТА!!!!!